01 Uto

Guliver 70%

Baš sve cipele i čizme koje ste oduvijek željeli sada su u sklopu zimskog sniženja snižene do 70%!
01 Uto

Večernje Haljine

S ulaskom u novu godinu splitska dizajnerica predstavila je dva modela večernjih haljina koji dizajnom i materijalima neodoljivo podsjećaju na zlatna doba Holly
01 Pon

Scrunchie

Bilo je pitanje vremena kada će scrunchie ponovno biti vladar accesorize scene. Posljednjim smo dizajnom ovih gumica naprosto oduševljeni!
01 Pon

Zaljubljivanje

Uzbuđenje je nužan sastojak u svakoj ljubavi. No, prava ljubav nije uvijek uzbudljiva. Ljubav i uzbuđenje se međusobno nadopunjuju.
01 Ned

Piercing

Jeste li čuli za piercing snug ili lobe? Ako niste, vrijeme je da svoje uši ukrasite ovim piercinzima koji će postati veliki trend u 2018.godini!
01 Pet

Havaianas

Većini poznate i omiljene, ove šarene japanke više od pola stoljeća oduševljavaju egzotičnim duhom Brazila koji je osvojio cijeli svijet.
01 Pet

Seksualni Tip

Tri pitanja u nastavku samo pomažu potaknuti vaše razmišljanje o tome što želite i kakav seks preferirate.
01 Čet

#LETSDENIM

Lidl i Heidi Klum će 5. ožujka lansirati treću kolekciju „Esmara by Heidi Klum”.
01 Čet

David Bowie

Supruga i kćer jedne od najvećih glazbenih ikona, Davida Bowieja, još jednom su pokazale da će ga zauvijek nositi u srcu.
01 Čet

Pretpremijera

Velika dvorana Vatroslava Lisinskog 06. veljače 2018. otvara Vam vrata u glamurozni svijet gospodina i gospođe Grey
01 Sri

Guess 30%

Sezonska sniženja su konačno počela, što znači da je pravo vrijeme da se počastite trendi komadima na 30 posto popusta, koji ti poklanja Guess Accessories store
01 Sri

Replay Big Sale

Veliki siječanjski popust povodom preuređenja storeova u Arena i Joker Centru u svim monobrand dućanima i na web shopu
01 Uto

Ivana Janjić

Nakon nastupa na pisti 25. BIPA FASHION.HR-a, Ivana Janjić, nagrađivana mlada dizajnerica objavila je nove vizuale za svoju drugu kolekciju DIFERIT.
01 Uto

Uvijek Predivne

Od ovog trenutka možete i izgledati i osjećati se atraktivno svakog dana, stoga donosimo pet znanstveno dokazanih načina kako doći to tog cilja!
01 Pon

Phubbing

Ljudi su postali robovi pametnim telefonima. Što napraviti kada osvjestite da zbog korištenja mobitela zapostavljate svoje najbliže
01 Pon

Springfield %

Sezonska sniženja su konačno počela, što znači da je pravo vrijeme da se počastite trendi komadima na fantastičnom popustu do 60 posto, koji ti poklanja Springf
01 Pet

Halle Berry

Možete li vjerovati da Halle Berry ima 51 godinu? Uz ljepotu, glumica nema dlake na jeziku kada je riječ o novogodišnjem savjetu!
01 Čet

Kino 2018.

Donosimo vam kratak pregled 15 obećavajućih filmskih naslova koji će ovladati kino platnima u 2018. godini.
01 Sri

11 TOP Dijeta

Koje su trenutno popularne dijete? Od čega se sastoje? Kako ih pravilno slijediti? Donosimo vam 11 dijeta za koje smatramo da su najpopularnije.
01 Sri

No Sex Life

Imate krizu u vezi i ne znate kako je riješiti? Donosimo 10 najčešćih situacija u kojima pada interes za intimom ali i savjete kako ih uspješno svesti na minimu

Latest From Instagram

search
Elegant