Bik 20.04.-21.05.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Zvijezde će biti na vašoj strani djelujući pozitivno na poboljšanje vašeg emotivnog fizičkog i psihičkog stanja. Osobe ovog horoskopskog znaka sigurno imaju problema vezanih uz apetit i pretjeranost u apsolutno svemu, stoga bi trebale malo zakočiti i pronaći put k povratku samobrizi i samokontroli.

U ovom mjesecu preporuka je da se skupi snage i ostavi se viška hrane i alkohola ili da se u potpunosti naviknete na zdravu i ispravnu prehranu.

Iako planetarni utjecaji ne bi trebali biti loši, veliki broj pripadnika ovog znaka neće uopće htjeti voditi brigu o svojem zdravlju i izgledu. Pokušajte nadvladati ovo propadanje kroz potpunu nezainteresiranost za sebe.

Posao:

Započinje razdoblje u kojem ćete stopostotnom snagom prionuti na poslove i radne zadatke. U vama će se rađati nove ideje, raščistit ćete kuću i ladice, pospremiti neke davno zaboravljene kutke vaših egzistencijalnih ciljeva, razmatrat ćete i biti sposobni naučiti nešto novo.

Vidi se i nazire rješavanje administrativnih poslova i započinjanje novih, a planete bi vas mogle iznenaditi i završetkom nekih poslova koji su vas dugo mučili i za koje ste mislili da nikada neće imati kraj.

Ljubav:

U ovom periodu, razmišljanja o ljubavi bit će još uvijek zamorna i dosadna, kao u proteklom mjesecu. Djelomice su za to zaslužni partneri, prijatelji i članovi obitelji jer vam nisu baš nešto puno dali od sebe.

Nemojte se duriti na nikoga jer biste zbog utjecaja mogli izazvati nervozu, čak i svađu pa tako ostati sami, ili ako niste uopće u vezi – glatko biste mogli izgubiti priliku da se ikada s nekim životno spojite.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant