Blizanci 22.05.-21.06.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Ovo je mjesec u kojem će svi oni koji se oporavljaju od neke bolesti, operacije, povrede ili općenito od proteklog teškog razdoblja konačno odahnuti i svakoga dana biti malo bolje. Mogući su posjeti zubarima, doktorima, laboratorijima, i to sve  kako bi se poboljšalo opće psihofizičko stanje. Ovo nije idealno razdoblje za počinjanje treninga i aktivnosti jer jednostavno postoje neki drugi prioriteti.

Posao:

Iako su zvijezde naklonjene samo manjem broju osoba ovog horoskopskog znaka,  većina će se nekako provući. Nitko neće upadati u teške financijske krize niti će se baš pretrgnuti od posla i obaveza. Naravno, ovo bi trebalo hitro mijenjati jer nije dobro živjeti bez plana i programa.

Ljubav:

I dalje za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka nije vrijeme za velike odluke. Stavite na čekanje sve one koji od vas traže cjeloživotnu obvezu, u bilo kojem pogledu.

Imat ćete niz društvenih simpatičnih zbivanja, koja bi vam mogla dovesti pred noge očaravajuću osobu, no nemojte se zalijetati posebice ako ste u deklarativno dobroj vezi ili braku.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant