Djevica 23.08.-22.09.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Vaše je zdravstveno stanje relativno solidno i dobro na fizičkom planu iako to mnogim pripadnicima neće tako izgledati. Najveći je problem psihičko stanje koje već dugo nije bilo na nekom zavidnom stupnju.

Bilo bi dobro upisati neki tečaj, upoznati se s nekom od tehnika opuštanja kako bi se volja, optimizam i raspoloženje povratilo kao u neka davna vremena. Od glave počinje sve pa tako i razne prave boleštine.

Posao:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka trebaju zaboraviti na iznenadne i neočekivane dobitke u ovom mjesecu jer sve što će primiti i naplatiti samo je odraz njihovog prijašnjeg rada i ulaganja u posao. Nije idealan mjesec za reinvesticije niti bilo kakve investicije, bolje je napraviti kvalitetan plan.

Ne propuštajte poštu, jer može se dogoditi da ne primite neku poštu koja je novčanih pitanja pa bi vam se troškovi kasnije mogli enormno povećati.

Ljubav:

Samci će i ovaj mjesec imati priliku razriješiti nešto iz prošlosti, a svakako će se događati situacije u kojima će sve kipjeti od uzbuđenja.

Osobe u braku ili dugogodišnjim vezama, ako se malo ne potrude osvježiti partnerstvo i ako ne budu spremni na kompromise, mogli bi doživjeti niz malih neugodnih situacija i svađa s partnerima.

I jedni i drugi, oni slobodni i oni koji to nisu mogli bi smanjiti druženje i komentiranje bližnjih barem kada je njihov ljubavni život u pitanju.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant