Jarac 22.12.-20.01.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

 

Zdravlje:

Za većinu pripadnika ovog horoskopskog znaka, bit će ovo razdoblje kada se treba početi aktivnije zabavljati svojim nalazima, preventivnim pregledima, posjetima zubaru i slično.

I one pripadnike koji su inače vrlo disciplinirani u pogledu kontrole svojeg zdravlja, savjetujemo da se sada još malo više angažiraju oko toga. Nagradite sebe krajem mjeseca nekim relaksirajućim tretmanom. Možda je čak dobro poraditi na novom imageu.

Posao:

Veljača nije vrijeme promjena na poslovnom planu, niti financijskih iznenađenja. Ukoliko budete u situaciji da vam se dogodi iznenadan trošak prije nego što se odlučite na minus ili pozajmicu, ipak vidite da li je to doista nužno.

Vrijeme je da počnete razmišljati kako ćete provesti svoje slobodno vrijeme, jer je ovo idealna prilika da odaberete hobi ili da krenete s nekom aktivnošću.

Ljubav:

Pokušajte jednakom mjerom, i oni u vezama ili braku i oni usamljeni drugačije gledati na ljubav. Ljubav doista nije nešto na prodaju, i ne možete stalno kalkulirati kada su emocije u pitanju. Ako nekog volite, to je to. Prihvatite ga onakvim kakav jest.

I samci i vezani mogli bi postati jako kritični, ali istovremeno i samokritični, a to bi moglo dovesti do dana koji će odisati nezadovoljstvom, tugom i laganom depresijom. Iako društveni život ne bi trebao biti loš budući da na emotivnom polju sija nekoliko zvjezdica, postoji bojazan da vas to neće dovoljno motivirati da budete sretni na emotivnom planu. Progledajte!

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant