Lav 24.07.-22.08.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Ovo je vrijeme kada ćete na van izgledati kao i uvijek, ali ćete imati prilično većih problema sa kičmom, utrnućima noge ili s bolnim zglobovima. Ako se ovo češće ponavlja, svakako posjetite liječnika jer vam se trenutno ne piše najbolje po pitanju zdravlja.

Naravno, vama nisu nepoznate niti psihičke boli, no ovo je ipak nešto drugačije, jer kada vas ukoče leđa ili doživite sličnu poteškoću nastat će kaos. Zato sada dok ste u potpunoj formi iskoristite priliku da obavite preventivne preglede.

Posao:

Na poslovnom planu stvari se neće značajno mijenjati, što i nije tako loše jer prihode ćete ostvariti u očekivanim granicama, a nitko i ništa vas neće pretjerano uznemiravati.

Istina, može se dogoditi da vi osobno budete nervozni i nekoga neljubazno odbijete. Zapamtite da će samo vaša kultura i obzirnost to sve izgladiti. Nemojte se trenutno zaduživati niti imati velike investicije.

Ljubav:

Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka imat će simpatičnu priliku koja će ih čak do te mjere uveseliti da bi se konačno mogli i zaljubiti. No ne pretjerujte odmah dok osobu barem malo ne upoznate.

Svi oni koji su tzv. vezani bit će relativno dobro, usklađeni sa svojim partnerima. Može ih poremetiti samo netko izvana, pa je savjet da se puno ne petljate sa svakim i ne slušate previše tuđa mišljenja.

 

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant