Ovan 21.03.-20.04.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Kako je napokon prošao mjesec u kojem su mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka zbog raznih pritisaka imali osjećaj krajnje iscrpljenosti i umora, sigurno je da će se većina osjećati puno bolje u svakom pogledu. Iako se niti vrijeme nije baš potpuno ustabililo, svaka promjena i pojava lijepih sunčevih zraka utjecala je i utjecat će i dalje na pripadnike ovog znaka.

No vrijeme može biti pokretač, ali ne i opravdanje za bezvoljnost i lijenost. Aktivirajte se – zvone vam svi alarmi. Tijekom  mjeseca odvojite vrijeme, novac i potrebito za rekreaciju i sport. Vanjski izgled bit će sasvim u redu, ali možete i bolje.

Posao:

Suprotno proteklom razdoblju i unatoč velikom broju novih poslova ili obveza, osjetit ćete povratak volje i entuzijazma. Financijski ste i dalje stabilni, odnosno bez većih briga i velikog stresa.

Ljubav:

Po pitanju emocija počinje se događati puno simpatičnih i veselih, rekli bismo čak uzbudljivih trenutaka vezanih kako za prave i duboke emocije tako i za flertove.

Za sve slobodne pripadnike ovog znaka dosta je dobro razdoblje, iako se može desiti koji sat ili dan nervoznih ljubavnih jadikovki. Svi oni u vezama mogu odahnuti jer sve će biti mirno i stabilno.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant