Rak 22.06.-23.07.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

I dalje ćete se osjećati dobro, uglavnom kao i u proteklom razdoblju pa neka upravo to bude motiv da se još više borite za dobro zdravlje, jaku kondiciju i za savršen izgled.

Većina pripadnika ovog znaka bit će u vrlo dobroj, gotovo izvrsnoj psihofizičkoj kondiciji. Postoji sasvim mali broj pripadnika ovog horoskopskog znaka koji će patiti od glavobolje i depresije, uzrokovane stresnim situacijama, no kako će se neke problematične situacije smanjivati tako će i ta vrsta bolova i zdravstvenih poteškoća prestajati.

Posao:

Vrijeme je pogodno za realizaciju nekih koraka koje ste vjerojatno već odavno započeli. Nažalost ni pogodnost koju će vam planete slati vrlo vjerojatno nećete znati najbolje iskoristiti, i to samo zato što vam se ne da previše težiti višim ciljevima.

Imat ćete škrte prilike za dodatnu zaradu, i općenito neće se nešto osobito veliko dešavati na poslovnom planu, shodno tome niti na novčanom.

Ljubav:

Pripadnici ovog horoskopskog znaka trebali bi se malo više potruditi oko onih za koje govore da im je stalo do njih. Trgnite se. Postoji uvijek netko bolji od  vas  i dajte od sebe malo više emocija, malo više empatije, romantike i sklonosti nježnosti. Nemojte uvijek samo pomirbeno čekati da vam se Kupid spusti na rame.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant