Ribe 20.02.-20.03.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Neki pripadnici ovog horoskopskog znaka u veljači će imati male probleme s glavoboljom ili mučninom, što uz utjecaj zvijezda može biti i pretjerana konzumacija pića, odnosno živciranje oko nebitnih stvari u životu.

U danima takvih manjih zdravstvenih tegoba najbolje da se dobro odmorite i da odete koji put u prirodu laganim hodom udišući svježi proljetni zrak.

U ostalim dijelovima, ne naziru se veći problemi. Izgled će biti i dalje osrednji, ali to je isključivo samo do vas, a ne do planetarnog utjecaja.

Posao:

Za mnoge će pripadnike ovo biti izvanredno vrijeme za početak svih većih promjena, dopuna, novih smjerova, investiranja, ulaganja, spajanja ili bilo čega u pogledu poslovne ili egzistencijalne situacije.

Čak se mnogi neće bojati reinvestiranja ili investiranja u sebe, odnosno u poslove koje bi neki nazvali i rizičnima. Dobro je vrijeme i za pozajmice, kredite, kupnje npr. automobila, obnove kuće ili stana.

Ljubav:

Savjet onima koji su u vezi i braku – trebali biste prvo malo više nježnosti pružiti da bi isto toliko mogli očekivati i od partnera. Nemojte se povlačiti u svoj svijet niti biti bezobrazni, a svakako bi bilo dobro da se sjetite i koliko ste toga već zajedno s boljom polovicom prošli.

Samci bi mogli malo spustiti kriterije i prestati sanjati o idealnom stvorenju koji će osvanuti ujutro za njihovom posteljom…sto ljudi sto čudi…ali ljubavi treba dati i šansu, a ne je odmah srezati na početku.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant