Škorpion 24.10.-22.11.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Iako ne biste trebali imati nikakvih novih ili kompliciranih zdravstvenih iznenađenja tijekom mjeseca, još uvijek biste mogli osjetiti neku tjeskobu, tugu, depresiju pa čak i povremenu uplašenost od života.

Ovo nema utemeljenja u ničemu čak niti u planetarnim utjecajima, već je samo prejak odraz i utjecaj osoba kojima ste se u zadnje vrijeme okružili. Ova psihoza i neraspoloženje nametat će vam i umor i neispavanost, stoga se na vrijeme trgnite i počnite izbjegavati osobe koje su pune problema, kako ne bi utjecale na vas.

Posao:

Preporuka za ovaj mjesec je da platite račune na vrijeme kako biste izbjegli stres tijekom mjeseca. Ovaj mjesec obavit ćete veliku kupovinu ili ćete investirati u veće, odnosno skuplje stvari…to će vam biti ugodno iskustvo.

Vezano uz poslovne napretke, pojačajte malo društveni život, komunicirajte s poslovnim ljudima i ne odbijajte prilike koje vam se nude. Ponekad neki pripadnici ovog horoskopskog znaka očekuju da će im s neba pasti otvorena ponuda, ali morate biti malo promućurniji i znati čitati među redovima.
Nemojte ulaziti u rizične poslove jer to jednostavno nije za vas.

Ljubav:

Što se tiče emotivnih i ljubavnih odnosa, ovaj mjesec je relativno solidan i miran, zvijezde će umrtviti ljutnje i povrede tako da će osobe vezane ili u braku na neki način biti bolje i imati bolji odnos s partnerima.

Samci baš neće imati neke idilične situacije, ali neće uopće patiti zbog toga jer će biti okupirani ostalim životnim područjima.

 

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant