Strijelac 22.11.-21.12.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Ovo je mjesec u kojem zvijezde podržavaju kako fizičko stanje tako i ono psihičko kod svih pripadnika ovog horoskopskog znaka.

Ono na što treba obratiti pažnju je svakako rukovanje oštrim predmetima, jer uz žurbu koju će vam nametati životni tempo mogli biste postati neoprezni i tako sami sebe ozlijediti.

Posao:

Vrlo je vjerojatno da će doći do intenziviranja poslovnih obveza i povećanja društvenih aktivnosti. Ovo je doba i mjesec u kojem će se naročito sve odražavati u pogledu financija koje bi mogle biti vrlo zadovoljavajuće, uz naravno neophodni oprez prilikom ispisivanja i potpisivanja važnih dokumenata.

Nemojte zbog premora ili iscrpljenosti, odnosno zbog euforije pristati na nešto što vam se trenutno doima kao izvanredan dobitak.

Ljubav: 

Oni koji su u vezama i brakovima, neće imati naročitih potresnih dana i situacija kao niti proteklog perioda, već će više prijetnje biti na polju zanemarivanja partnera i intime zbog nametnutih ili preuzetih obveza na poslovnom planu. Ukoliko i dobijete porciju kritika nemojte reagirati jer ste zaista i krivi.

Samci će potisnuti sve svoje potrebe za sklapanjem veza jer ionako nije vrijeme za korak više. U svakom slučaju, ovo je vrijeme za nova poznanstva ili produbljivanje onih tek stečenih, samo uz dozu opreza.

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant