Vodenjak 21.01.-19.02.

29. siječnja Autor: Engineer

Horoskop za veljaču

 

Zdravlje:

Za razliku od mnogih, pripadnici ovog horoskopskog znaka pred sobom imaju razdoblje odlične kondicije, energije i izvrsnog izgleda. Ovaj ćete se mjesec moći provući bez ikakvih odlazaka doktorima, zubarima i slično.

Možda ćete više biti potrebiti otići na kozmetičke tretmane i kod frizera čisto radi njegovanog i lijepog izgleda.

Tijekom mjeseca, ženski hormoni ili mjesečnica mogli bi poremetiti osobe ženskog spola, a kod muškaraca bi neki kratki napadaj nervoze mogao rezultirati alkoholom i kasnim izlascima, što će za posljedicu imati nadutost, nervozu i mučninu.

Posao:

Svi pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su zaposleni ili imaju posao, trebali bi se malo više trgnuti i prestati slušati gomilu vijesti koje su negativne i pesimistične. Imate dobru priliku za solidnim prihodom, samo se ne želite ubijati oko posla jer mislite da je to normalno – ostati tu gdje jeste. One osobe koje žele pokrenuti vlastiti posao, izvrsno je vrijeme za takve inicijative.

Osobe koje moraju predati neka izvješća, okončati neke pregovore, izvršiti naplate, cesije ili slično također imaju podršku zvijezda. U ovom mjesecu moguća su kašnjenja u plaćanju.

Ljubav:

Mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka konačno će početi ugađati sebi na mnogim područjima, pa će se samim time i pitanje emocija i ljubavnih odnosa nekako posložiti.

Zbog silnih komplimenata i nekih izrečenih pohvala ioni vezani i oni slobodni će se nekako oporaviti od prijašnjih silnih razočarenja i sve će izgledati puno bolje nego prije. Za sve savjet je isti: zadržite tu kap entuzijazma u sebi i krenite u nove pobjede.

 

 

Comments

comments

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant