polly pocket

Inspired By

Polly Pocket se vraća! Ultimativna igračka 90-ih opet je na dohvat ruke!

13. veljače Autor: Antonija Andabak

Igračke 90-ih rijetko koga ostavljaju ravnodušnim, osobito kada se vraćaju na velika vrata poput popularnog Polly Pocket mini svijeta!

Prošlo je preko trideset godine od kada je originalna Polly Pocket igračka stigla u trgovine i baš kada smo razmišljali kolika je vrijednost naših mikro kompaktnih kućica, došli smo do neprocjenjive novosti: fenomen 90-ih se, kada su igračke u pitanju, vraća na velika vrata!

Ovako je to izgledalo nekada:

U nastojanju da novu generaciju i ljubitelje mini lutkica upozna s Polly Pocket svijetom, Mattel je odlučio kreirati potpuno novu liniju popularnog proizvoda. Iako smo sigurni da će djeca modernih vremena  biti oduševljena sićušnim Polly svijetom, ne možemo si pomoći i ne biti deset puta uzbuđeniji zbog mogućnosti skorašnjeg posjedovanja omiljene nam igračke 90-ih!

S više od deset milijuna prodanih proizvoda tijekom godina, kompaktna linija proizvoda dobila je zeleno svijetlo za nastavak oduševljavanja malih korisnika ali ovaj put s faktorom iznenađenja, gdje će likovi i njihova okolina dobiti novi izgled i priču. Ova serija prati Polly i njezine prijatelje u velikim avanturama u smanjenom svijetu.

Nova linija proizvoda izlazi početkom ljeta 2018.

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant