PR

ZeGe News

Rod Stewart Arena Zagreb 02.02.2018. VIDEO

3. veljače Autor: PR

Svjetska rock legenda koncertom je opravdala sva očekivanja svojih fanova te najavila skorašnji povratak u Hrvatsku

Rod Stewart Arena Zagreb – Tko čeka, dočeka, a može se reći da smo Roda Stewarta uistinu čekali dovoljno dugo! Riječi su to kojima se najjednostavnije može opisati spektakl u zagrebačkoj Areni, u kojoj je dva sata publiku na nogama držao jedan od najpoznatijih glazbenika svih vremena.

Vrhunska glazba te hitovi poput ‘Do Ya Think I’m Sexy’, ‘Maggie May’, ‘All For Love’ oduševili su prisutne, no najveći pljesak ipak je zaslužila izvedba pjesme ‘Have I Told You Lately’, koja je doživjela i bis.

Rod Stewart Arena Zagreb

Poznat kako po nezaboravnim hitovima tako i po burnom privatnom životu, Rod Stewart nesumnjivo je ime koje je od prvog trenutka izazvalo golem interes publike i medija u Hrvatskoj i zemljama regije, a rezultati nisu razočarali.

Prepuna dvorana i oduševljen pljesak publike najbolji su dokaz ove tvrdnje, poručuje organizator koncerta: „Pomalo smo nostalgični nakon što je ovaj dugoočekivani koncert završio, no atmosfera i ukupan dojam nastupa su takvi da ćemo Sir Roda još dugo pamtiti. Nakon svega mogu samo zahvaliti njegovom menadžmentu na uspješnoj suradnji te im poručiti da se nadamo skorom ponovnom dolasku u Hrvatsku.“ – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Iako novi koncert u Lijepoj našoj još uvijek nije u planu, pjevačev ponovni dolazak svakako jest! Doduše, ovoga puta u privatnoj ulozi. Kako je najavio, već ovog ljeta s obitelji će posjetiti hrvatsku obalu te uživati u prirodnim ljepotama i jedrenju. Rod Stewart Arena Zagreb

Rod Stewart Arena Zagreb

Možemo reći da će 2018. godina uistinu proći u znaku Roda Stewarta.

Comments

comments

Similar Stories

23 velj.

YSL Proljeće 2018

Predstavljamo dosad možda najhrabriju kolekciju boja: širom otvorite oči i pripremite se na pop-art prožet iluzijama.

Latest From Instagram

search
Elegant