PR

Film

Top 10 romantičnih filmova svih vremena

8. veljače Autor: Saša Kopčok

Sigurni smo da ćete pronaći barem jedan koji će vas ove nedjelje zadržati kod kuće

Romantičar ste u duši? Raznježite se na svaku emotivnu scenu u filmu? Pronašli ste se u ovom opisu? Onda svakako pogledajte našu listu top 10 romantičnih filmova od kojih do Valentinova morate pogledati barem jedan.

1) Clueless

Radnja govori o Cher Horowitz koja je zgodna, ali i jako površna tinejdžerka. Ona je jako stidljiva i bogata i u vrhu je elite u školi. Jako je sretna, ali i opsjednuta modom. Živi u ogromnoj kući na Beverly Hills-u, sa svojim ocem, dok joj je majka odavno umrla, budući da je podlegla ranama nakon liposukcije.

2) 10 Things I Hate About You

Sestre Kat i Bianca pohađaju istu školu i žive sa strogim ocem koji im ne dopušta izlaske s dečkima prije mature. Dok je mlađa Bianca vrlo popularna, starija Kat je crna ovca – samouvjerena ljubiteljica književnosti i potpuno nezainteresirana za dečke. Bianca želi izaći sa zgodnim školskim zavodnikom Joeyjem

3) The Princess Diaries

Društveno nespretna, ali vrlo inteligentna petnaestogodišnja djevojčica, Mia Thermopolis razredna je autsajderica i čudakinja kojoj se vršnjaci najčešće rugaju. Nije popularna, nema svoje društvo, a jedina joj je prijateljica Lilly, djevojčica koja izgleda podjednako čudno kao i Mia.

4) A Walk to Remember

Među skupinom obijesnih tinejdžera koji se jedne večeri na jezeru odluče grubo našaliti sa svojim školskim kolegom je i mladi Landon Carter, zbog čijeg nemara se njegov vršnjak pri padu u jezero ozlijedi. Nakon što pod utjecajem alkohola pokuša pobjeći, Landon ubrzo dospije u ruke policije.

5) The Notebook

Ostarjeli Noah redovito posjećuje Allie, staru, polusenilnu ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. Glavne uloge izvrsno su odigrali slavni hollywoodski glumci Gena Rowlands i James Garner.

6) A Cinderella Story

Sam Montgomery jedna je od manje popularnih djevojaka u svojoj školi, koju skupina na čelu s bogatom i razmaženom Shelby Cummings neprestano zadirkuje i ogovara. Kada je imala samo 6 godina, Sam je ostala i bez svog oca, a kako on nije ostavio nikakvu pisanu oporuku, sav je imetak pripao njenoj zločestoj maćehi.

7) LOL

U svijetu povezanom YouTubeom, iTunesima i Facebookom, Lola i njezini prijatelji moraju balansirati između pritiska srednjoškolskih ljubavi i prijateljstava, istovremeno izbjegavajući svoje ponekad „naporne“ i zbunjene roditelje. Kad Lolina mama, Anne, “slučajno” pročita dnevnik svoje kćeri , shvaća koliko se produbio njihov međusobni komunikacijski jaz.

8) Endless Love

Bezvremena priča o pronalasku srodne duše. Remake istoimenog filma snimljenog prema romanu Scotta Spencera, ova drama donosi nam priču o romansi između sedamnaestogodišnjeg mladića i petnaestogodišnje djevojke iz bogate obitelji čija strast rezultira ljubavnom aferom kojoj se njihovi roditelji žestoko protive.

9) If I Stay

Sedamnaestogodišnja Mia imala je sve u životu: divnu obitelj, dečka koji ju obožava i perspektivnu budućnost. Dok razmišlja o izboru koji mora učiniti, važući između školovanja na Julliardu koje uključuje napuštanje obitelji i dečka, jednog snježnog jutra sve će se promijeniti.

10) Sing Street

Kada obitelj iz srednje klase postane prisiljena na skromniji život uslijed recesije u 80-im godinama prošlog stoljeća, njihov sin Connor morat će napustiti privatnu školu i preseliti se u javnu školu u centru Dublina. Usamljen je u školi – njegovi roditelji blizu su prekida – a jedini mu je prijatelj stariji brat koji je opsjednut glazbom.

Nadamo se da ste pronašli svog favorita!

Comments

comments

Similar Stories

23 velj.

YSL Proljeće 2018

Predstavljamo dosad možda najhrabriju kolekciju boja: širom otvorite oči i pripremite se na pop-art prožet iluzijama.

Latest From Instagram

search
Elegant