Recepti

Ukusna peciva u svim duginim bojama!

Antonija Andabak 25. srpnja 2017.

Ne, nije riječ o klasičnim pecivima nego o tradicionalnom kineskom jelu dim sum koje je u zadnje vrijeme poprimilo sve boje duge!

Posljednji trend kulinarstva jest hrana pripremljena u duginim bojama ili bojama popularnih jednoroga. Ovaj put riječ je o tradicionalnom kineskom jelu dim sum koje se sastoji od prženih ili na pari pripremljenih jastučića od tijesta punjenih mesom, plodovima mora ili povrćem.  Na kulinarskoj stranici Momma Fung  predlaže s u jastučiće staviti smjesu raznih punjenja: začinjena svinjetina, curry piletina ili vegansko punjenje.

Oni koji imaju prilike probati ove ukusne zalogajčiće, vjerojatno ne mogu odlučiti hoće li ih pojesti ili ih uokviriti.

Ukusni jastučići idealna su hrana za razne partije i prijeme, pa tako mogu biti fantastičan izbor i za intimnije svadbene i druge svečanosti.