Nestlé

Food

3 KitKat kultna okusa obogaćena još sočnijim punjenjem!

7. ožujka Autor: Viktoria Šafranić

Napravi pauzu, uzmi KitKat !

Nestlé nam je upravo zasladio sredinu tjedna! Standardne KitKat čokoladice obogaćene su još slađim okusom i naravno, dolaze u preslatkom pakiranju. Upoznajte lješnjak, duplu čokoladu i slanu karamelu sa dodacima zbog kojih će vam sline curiti.

Ove prefine čokoladice sadrže ekstra punjenje između gornjeg sloja čokolade i keksa. U svaki od tri okusa dodana je specijalna poslastica.

S okusom lješnjaka dolaze praline i komadići lješnjaka, a u slanu karamelu su dodane i hrskave pahuljice od karamele. KitKat s okusom duple čokolade sadrži još bogatiju kremu te sitne komadiće čokolade.

Odlično je što u novom pakiranju dolazi čak 20 čokoladica sa sva tri okusa (a ako ste baš zapeli za lješnjak, moguće je kupiti ih i samostalno). Cijena jednog pakiranja je 3,99£.

Slažete se da je vrijeme za pauzu?

 

Comments

comments

Similar Stories

22 ožu.

Ivica Skoko

Tjedan mode Bipa FASHION.HR se preselio na grandioznu pistu Zagrebačkog velesajma gdje je sinoć nastupio dizajner Ivica Skoko.
22 ožu.

Smijeh Dana

Glumice su u Ellen DeGeneres show došle promovirati svoj novi film, no ono što im je Ellen pripremila nisu očekivale, kao ni mi. Pogledajte-smijeh zag

Latest From Instagram

search
Elegant