centar-mm.com

Premium

AKUPUNKTUROM PROTIV OTEKLINA!

29. prosinca Autor: PR

Akupunktura kao alat i pomagalo koristi akupresurne igle kojima se godinama rješavaju razni problemi kao i bolesna stanja.

Akupunkturne igle su pomagala sa kojima se na lakši način podržava čovjeka kako bi mu se umanjili bolovi ili iz tijela izbacili nepotrebni toksini. Najbolji pokazatelj kako djeluje je kada se to odrazi na naše tijelo. Ukoliko tretman nije provođen s puno vjere i povjerenja, do promjena neće doći.

Osobno imam iskustva na kojima sam zahvalna kada su u pitanju stanje kod kojih u potpunosti ne znaš da li će uistinu doći do promjena i poboljšanja. Zanimljivo je kada si kao terapeut i liječnik dopustite osluhnuti, osjetiti, sa puno povjerenja krenuti i podržavati osobu u određenoj situaciji s kojom vam je pristupila.

Nema ljepšega nego kad čovjeku vratite osmijeh na lice i uistinu vidite koliko je to snažno kada netko želi, ima povjerenja i najvažnije od svega, kada vjeruje. Tek tada i uz pomoć vjere, terapeuti i liječnici lakše pristupaju osobi.

Volim naglasiti sljedeće. Jedno je podrška koju dobijete od strane liječnika i terapeuta koji vam sa svojim znanjima, školovanjima i alatima žele olakšati, a drugo je na vama da sve svoje muke pustite njima gore. Znajte da jedino kako se zdravlje može pokretati uz pomoć korištenja alata u terapijama je ako se nitko od nas ne igra Boga jer nitko to i nije.

Svatko tko uistinu zna što je rad sa ljudima, svjestan je koliko je rad na sebi uistinu potreban. Pod radom na sebi ne mislim samo rad na fizičkom nivou i jačanju tijela, nego prvenstveno na jačanju psihe i vjere kako bismo kod svih situacija s kojima nam osobe pristupe uistinu bili spremni djelovati s mirom.

Koliko je primjena akupunkture djelotvorna i korisna u medicini kada je u pitanju ubod nepoznatog insekta, pokazuju sljedeće slike. Klijentičina noga prije apliciranja akupresurnih igala je bila nateknuta i topla. Prisutno je trnjenje i probadanje u nozi u toku hoda. Nakon samo četiri tretmana koji su uzastopno ponovljeni, otok, toplina, trnci i bol prilikom hoda su nestali.

Autor teksta: Mirjam Pleše

 

Centar M&M /Mirjam Pleše

Balokovićeva 27, Zagreb

Mob: 099 333 4443

E-mail: info@centar-mm.com

Web: centar-mm.com

FB: www.facebook.com/eneavictus

 

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant