.

Life Coaching

Alternativna pomoć i energetsko savjetovanje!

25. srpnja Autor: Engineer

Postoje osobe koje se godinama vrte u krug ne pronalazeći izlaz za niti jedan svoj problem, niti jednu svoju napornu ili problematičnu situaciju u kojoj se u svojem životu nalaze.

Vjernici ili ne, bogati ili siromašni, realizirani kroz život ili ne…svi ljudi zapnu i ne vide kako dalje.

Razgovori s rodbinom i prijateljima obično se svedu na analizu u kojoj je sve već odavno rečeno, posjeti psihijatrima završavaju kurom tableta koje nitko ne želi piti, ljubavnik se udalji, muž zaljubi, dijete odraste i tako redom…Sve zapne u nekom trenutku koji se ne da pomaknuti i iz kojeg se ne zna izaći.

Poznata priča – zar ne?

U ovakvim slučajevima svatko od nas sklon je naravno zatražiti i onu vrstu pomoći koja nije tako transparentna i koja se iz utabanih predrasuda u našem društvu itekako krije. Upravo radi toga se svakoga dana rađaju novi vidovnjaci, proroci, iscjelitelji i magičari koji operiraju po kafićima, dolaze vam u posjete, liječe vas telefonom i na daljinu, najčešće koristeći maskirnu opremu kojom bi prikrili svoje pravo ime, prezime, adresu i svoje duboko neznanje.

Zapitajte se kako ste uopće mogli povjerovati nekome i dati mu sve svoje na dlanu ne znajući niti tko je ta osoba niti gdje živi niti kakve su mu namjere?

Alternativna pomoć, iscjelitelji, proroci i duhovnjaci postoje od pamtivijeka. Uvijek se je odlazilo njima na prag po savjet, utjehu, razgovor, pomoć i uvijek bi se od njih vraćalo nekako napunjen energijom i ozarenog lica jer bi oni nekako znali odnosno pronašli način za rješenje svačijeg problema. Vjerujući svojim urođenim sposobnostima, učeći vrijedno kroz život od svojih predaka, poštujući vjeru i dobru namjeru pomagali bi, ali svakako ograničeno, u onome što se nekom pojedincu dogodilo.

Proučavajući duge popise alternativaca koji se pojavljuju na našoj sceni, gledajući kome se treba obratiti u slučaju kada se dešavaju neke promjene s kojima se teško čovjek u svojem životu nosi, na površinu je isplivalo ime jedne osobe; Maja Panić – naša sugrađanka i obična žena, iznimno zanimljivog životopisa i fascinantne osobnosti i dobronamjernosti. Ono što sam mogla utvrditi je prije svega njezin identitet i njezin život koji je stvaran i koji je otvoren za svakoga. Nema tajni, nema skrivenih riječi, niti skrivenih sastanaka. Tražeći neku vrstu pomoći, a ne vjerujući potpuno u pojam “tarot savjetovanje” završila sam na tretmanu koji je naziva ENERGETSKO SAVJETOVANJE.

Energetsko savjetovanje je vrlo inovativan način na području cijele alternative kojim se služi Maja Panić u svojem radu s klijentima i koji već nekoliko godina ima svoj spektar izuzetne efikasnosti kojom se postiže poboljšanje pojedinca na raznim životnim područjima; od psiho-fizičkih oboljenja do svakodnevnih problema.

Energetsko savjetovanje uključuje u svojem tretmanu tarot karte kao dragocjen alat i pomoć u radu ako ništa drugo zato da bi se momentalno provjerile mogućnosti i rješenja koja se nude, a osobno ih nismo u stanju prepoznati.

Energetsko savjetovanje je izvrsna metoda energetske pomoći i iscjeljivanja koja diskretno kombinira tehniku opuštanja klijenta, disanja, iniciranog priziva svjesnosti klijenta, uz zanimljivo ćaskanje uz tarot karte aktivirajući tako vrlo snažno polje samo-iscjeljujuće energije koju svatko ima u sebi. U tretmanu energetskog savjetovanja nema fizičke manipulacije niti se koriste dodiri, a energija kojom sama Maja zrači ( I zbog toga jest certificirana energoterapeutkinja) se momentalno budi i djeluje upravo tamo gdje je najpotrebnija.

Upravo tako se u nekoliko minuta osvješćuje prirodna sposobnost svakog pojedinca za samoiscjeljivanje tijela i psihe, a problemi koji su prije bili nerješivi postaju igračka i samo jedna stepenica koju treba na svojem putu prijeći. Naravno, svaka osoba je posebna i individualno odgovara i reagira na svoj način i vlastitom vibracijom u tretmanu pa tako i vlastitim tempom postiže rezultate.

Kao i mnoge vrste alternativnog savjetovanja i pomoći, energetsko savjetovanje upravo kao aktivaciju energetskog iscjeljivanja moguće je raditi na daljinu i bez direktnog susreta s klijentom, a rezultati su sigurno pozitivno djelovanje te aktivacija samopomoći i samoobrane na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj, psihološkoj i duhovnoj razini.

Energetsko savjetovanje kao kombinacija i metoda iscjeljivanja uz savjetovanje pokazala se kao pravi pogodak koji nudi dvije usluge u jednoj i za cijenu od 400 kuna, osjećala sam ono što mi niti jedan telefonski poziv na skupu liniju nije pomogao niti rasvijetlio. Naravno bitno je spomenuti kako niti jedna metoda alternativne medicine, tako niti ova nije u opozivu s metodama liječenja komplementarne medicine već ju potpomaže.

Susret će definitivno u trajanju od jednog sata:

  • Pružiti ugodan razgovor
  • Pokrenuti životnu energiju kroz disanje i svjesnost klijenta
  • Ukloniti neke bolove i tjeskobe
  • Započeti proces iscjeljenja emocija
  • Jačanje snage oštrije će fokusirati vaše namjene

Moja je topla preporuka, bez obzira na količinu stresa s kojom se susrećete, na dijagnoze s kojima se borite, ako imate emocionalnih boli, strahova i raznih ovisnosti, priuštite sebi jednosatni tretman koji će vas podići i natjerati da sami sebe iscijelite i oporavite.

Možda se uskoro kod Maje Panić i sretnemo…..

Sara Mikačić, prof

 

MEA VITA

Maja Panić

meamaja@gmail.com

+385 1 888 5457
+385 91 5499 493

 

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant