PR

Premium

Blistava put uz novu, poboljšanu formulu L’OCCITANE kolekcije

7. ožujka Autor: PR

Jeste li spremni reći zbogom tamnim mrljama i poželjeti dobrodošlicu ujednačenoj puti?

L’OCCITANE kolekcija Reine Blanche od sada je još bolja! Stručnjaci za blistavu put dobili su novo sjajno ruho i poboljšane formule. Otkrijte iznimne formule za ujednačenu put i blistavost! Kompleks Reine Blanche iz prirodnog izvora ima ključnu ulogu u ritualu za blistavost kože.

Bijeli cvjetovi organske končare u sinergiji su s bijelom dudom za blistavu put, salicilnom kiselinom za piling i vitaminom C za ujednačenu put. Uz dodatak ekstrakta bijelog firentinskog irisa, ova moćna formula uistinu je kraljevski tretman za kožu.

LOSION ZA BLISTAVU PUT – 200 ml
Losion za blistavu put iznenadit će vas svojim učinkom. Vašoj koži pružit će intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju te istovremeno probuditi njezin sjaj i dati joj prozračnost. Još učinkovitija lagana gelasta formula losiona osvježava kožu i ostavlja joj zdravi sjaj koji će svi primijetiti.

SERUM ZA BLISTAVU PUT – 30 ml
Serum za blistavu put, obogaćen još učinkovitijim kompleksom Reine Blanche, pomaže puti da sjaji iznutra prema van. Njegova gelasta formula vlaži i smiruje kožu te smanjuje vidljivost nepravilnosti na koži, kao što su pigmentacijske nejednakosti. Rezultat je jednostavno savršena put.

KREMA ZA BLISTAVU PUT – 50 ml
Wow! Krema za blistavu put osvježila je svoj izgled dok nepromijenjena formula gel-kreme i daje učinkovito hidratizira kožu, proljepšava njezinu teksturu i dalje joj zdravi sjaj. Jeste li spremni reći zbogom tamnim mrljama i poželjeti dobrodošlicu ujednačenoj puti?

L’OCCITANE koristi organsku končaru koja cvate na prostranim planinskim livadama u regiji Drôme na jugu Francuske. Ondje uživa u svim dobrobitima čistog zraka i netaknute zemlje. Njezine latice simboliziraju čistoću. U rano ljeto, tisuće bijelih cvjetova končare poput najnježnijeg oblaka prekriju zelene livade i zrak ispune slatkim mirisom.

Končara sadrži salicilnu kiselinu, zahvaljujući kojoj njezini cvjetovi postaju svjetliji pod svjetlošću sunca. Ovo posebno svojstvo končaru čini dragocjenim sastojkom L’OCCITANE kolekcije za lice Reine Blanche.

Njezinu moć posvjetljivanja dijeli još jedan cvijet s planinskim prebivalištem – firentinski iris. Zajedno, ekstrakti ova dva cvijeta prodiru duboko u kožu usporavajući sintezu melanina koji uzrokuje nesavršenosti na koži, poput pigmentacijskih nejednakosti (tamne mrlje).

Proizvode iz L’OCCITANE kolekcije Reine Blanche potražite u svim L’OCCITANE trgovinama i u web trgovini www.loccitane.hr.

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant