PR

F*Kutak

Brak Meryl Streep traje koliko i njezina karijera, a suprugu je uputila divnu poruku!

24. veljače Autor: Antonija Andabak

Karizmatična Meryl Streep jedna je od rijetkih glumica koje mogu udijeliti savjet kada je riječ o dugotrajnom uspjehu, a njezin brak nije iznimka.

Ona i njen suprug, kipar Don Gummer u braku su od 1978.godine, on je osoba koja je bila uz nju na mnogobrojnim filmskim eventima i dodjelama nagrada. Meryl je jedno od najčešće spominjanih imena na dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar s impresivnom brojkom od dvadeset nominacija, a na jednoj od dodjela upravo je njen suprug bio taj na kojeg je bila usmjerena sva pozornost javnosti.

Kada je Meryl primala nagradu američke Akademije u kategoriji najbolje gumice za ulogu u filmu “The Iron Lady”, rekla je: “Prvo ću zahvaliti Donu pošto glazba na kraju govora često nadglasa zahvalu članovima obitelji, a ovim putem želim da zna da je našem životu dao sve ono što najviše cijenim”.

Njena izjava osobito ima težinu ako znamo da je osnivanje obitelji ono čemu je oduvijek težila.

Dugovječni par se prvi put upoznao nakon što je njen partner John Cazale ( “Kum”, “Kum II” i “Lovac na jelene”) preminuo od raka kostiju. Dok ne stane na noge, pozvana je da živi u stanu bratovog prijatelja Dona, koji je u to vrijeme putovao po svijetu, a po njegovu povratku, Meryl je ostala u stanu te su se vjenčali za šest mjeseci.

Par ima četvero djece, sina i tri kćeri. Evo nekih njihovih zajedničkih trenutaka. Slike sretne žene i ponosnog muškarca govore više od tisuću riječi!

 

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant