PR

Premium

Dvije preslatke varijante novih Nivea micelarnih šampona!

30. siječnja Autor: PR

Uživajte svakog dana u osjećaju čiste kose koji pružaju novi NIVEA Micelarni šamponi - za temeljito čišćenje bez silikona, parabena i umjetnih boja!

Nema ništa ljepše od svježe oprane i čiste kose. Stoga, ne čudi da je pranje kose za većinu nas dio dnevne rutine – priprema za posao, neizostavni korak nakon vježbanja ili trenutak opuštanja nakon brige o djeci.

Šampon koji biramo ima ozbiljan zadatak pred sobom – treba istovremeno kosu očistiti od ostataka proizvoda za oblikovanje, ukloniti višak sebuma i prljavštine iz okoline, te održati vlasište zdravim uslijed svakodnevnog korištenja.

U zimsko doba, odabir šampona je još važniji jer zimski uvjeti isušuju i oštećuju vlasi, a nošenje kape kosu ostavlja beživotnom.

POSEBNO BLAGA NJEGA KOSE SVAKI DAN! 100% NJEŽNA PREMA VLASIŠTU!

NIVEA ima rješenje za svakodnevno čišćenje kose i tjemena: u prozirnoj bočici NIVEA micelarnih šampona skriva se formula bez silikona s inovativnom micelarnom tehnologijom koja njeguje vašu kosu.

Blago pjenušava formula koja u sebi ne sadrži parabene, silikone i umjetne boje, temeljito čisti i čini kosu lijepom. Miceli djeluju poput malih magneta za prljavštinu. Čestice prljavštine, sebum i ostatci proizvoda za oblikovanje vežu se za njih te se na taj način lakše uklanjaju vodom.

S novim NIVEA micelarnim šamponima, čista kosa i osvježeno, zdravo vlasište svakog dana nisu predmet fikcije. Lagana formula NIVEA umirujućih micelarnih šampona temeljito čisti od prljavštine, viška sebuma i proizvoda za oblikovanje, a istovremeno je blaga prema koži vlasišta, primjerena za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kose.

NIVEA micelarni šamponi dostupni su u dvije varijante:

MICELARNI ŠAMPON ZA NORMALNU I MASNU KOSU

NIVEA micelarni šampon za normalnu i masnu kosu temeljito čisti vlasište. Micelarna tehnologija i ekstrakt matičnjaka nježno čiste i ojačavaju kosu kako bi ona bila podatnija. Uz to, šampon ne sadrži silikone, parabene niti umjetne boje. Održava prirodnu pH-ravnotežu vlasišta. Rezultat je podatna, čista kosa koja zamamno miriše.

NIVEA micelarni šampon za normalnu i masnu kosu 400 ml – preporučena mpc 27,90 kn

MICELARNI ŠAMPON ZA KRHKU I LOMLJIVU KOSU

Za sve koji imaju osjetljivo vlasište i lomljive vlasi, tu je NIVEA umirujući micelarni šampon za krhku i lomljivu kosu koji će se pobrinuti za temeljito čišćenje osjetljivog vlasišta.

Formula obogaćena ekstraktom bijelog lopoča nježno i temeljito čisti, umiruje vlasište te kosu ostavlja blago mirisnom, jačom i podatnijom. Održava prirodnu pH-ravnotežu vlasišta, ne sadrži silikone, parabene i umjetne boje.

NIVEA micelarni šampon za krhku i lomljivu kosu 400 ml – preporučena mpc 27,90 kn

Više o NIVEA proizvodima saznajte na www.nivea.hr

#pjenušava IGRA DARIVANJA

U suradnji s NIVEA, 4 sretnice nagradit ćemo novim micelarnim šamponima (2 za normalnu i masnu kosu te 2 za lomljivu i krhku kosu). detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice Nivea micelarnih šampona su Gordana Golek, Magdalena Juranović, Renata Šišak i Arijana Pavlic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant