PR

F*Kutak

Evo kako danas izgledaju djeca Angeline Jolie i Brada Pitta

6. veljače Autor: Antonija Andabak

Unatoč razvodu jednog od najslavnijeg (i najatraktivnijeg!) para, lijepo je vidjeti djecu kako rastu u zdravoj okolini i to isključivo odlukom roditelja

Iako slove kao jedni od najljepših celebritija, moramo priznati da su Angelina Jolie i Brad Pitt napravili (i još uvijek rade) odličan posao u podizanju njihovih šestero djece daleko od očiju javnosti. Iako su prošli vrlo turbulentan i javno popraćen razvod, njih dvoje su veoma otvoreni po pitanju predanosti prema njihovoj djeci i želji da surađuju i odgajaju djecu u što zdravijoj okolini.

Jolie je nedavno posjetila Pariz s djecom tijekom pauze za snimanje Guerlain kampanje, a iz fotografija se dalo zaključiti da je obitelj uživala u zajedničkim trenucima u gradu romantike, umjetnosti, mode i elegancije.

Tomorrow more pictures, this is over, see you guys, good night ?

A post shared by Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) on

Poor guys with all press!

A post shared by Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) on

Iako nisu svi često viđeni na okupu, ovo nije prvi put da je obitelj uočena na istom mjestu. 2013. godine, djeca su se sa svojim roditeljima družila u Sydney Aquariumu u Australiji. Većina fotografija dostupna javnosti prikazuju jedno ili dvoje djece s jednim od roditelja što je i razumljivo s obzirom na stil života i odluku da se djecu u osjetljivoj dobi ne izlaže svjetlima reflektora. Unatoč tome što bi fanovi češće viđali mnogobrojnu obitelj na okupu, oni ipak zaslužuju svoju privatnost.

U slučaju da se pitate koliko su točno djeca stara, prema časopisu Elle, Maddoxu je šesnaest godina, Pax ima četrnaest, Zahara trinaest, Shiloh je jedanaest, a blizancima Vivienne i Knoxu devet godina.

 

 

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant