Marko Grubišić

Kul-Tour

Glamurozni svijet glazbe, mode i filma objedinjeni u novom Tonkinom spotu za singl „Pozitivizam“

16. siječnja Autor: PR

Singl „Pozitivizam“ poznata pjevačica premijerno će predstaviti na nadolazećem 65. Zagrebačkom festivalu!

Scenarij spota nastao je kroz stilističku suradnju Tonke i dizajnerice Marije Cvitanović čija Marka.hr snima novu kampanju za svoju senzualnu modnu priču koju fotografira Marko Grubišić, upravo uz podlogu pjesme „Pozitivizam“.

Ideja modnog snimanja pretvara se u životni „film“ modela kojeg je zaokružila priča cijenjenog i nagrađivanog redatelja Dalibora Matanića.

Ženstvena, zavodljiva i glamurozna u svili i čipki Marka.hr, a istovremeno buntovna i svojeglava u privatnom životu, Tonka u spotu utjelovljuje upravo ono što predstavlja i nova kampanja Marije Cvitanović – bezvremensku eleganciju, klasičnu ljepotu i ženstvenost kao zajedničku ideju i nit koju je Marija prepoznala upravo u Tonki, a ona je pak provlači u svojem novom zvuku – profinjenom alt popu moderne produkcije.

Pozitivizam je pjesma s pogledom na svijet koji nas okružuje, odnosi se na dvojbe, stavove i užurbanost koju živimo u svijetu koji ne ostavlja prostor jednostavnosti, opuštenosti i pozitivnom stavu.

„Svaki put kad ju slušam asocira me na njujoršku hektičnost koju i sama ponekad proživim u ovom gradu, buku zbivanja danju i noću, sve dok ne uđem u neki imaginarni underground jazz klub u kojem svira solo saxofon, i odjednom je sve dobro. Aljoša je umjesto mene napisao sve što želim reći, samo on to bolje uglazbi i formira u stih.“ (Tonka)

Produkciju spota potpisuje Marija Cvitanović, režiju Dalibor Matanić, a fotografije Marko Grubišić. Za frizuru je zaslužna Renata Pokupec; frizerski salon „Keune Colette“, za make up Petra Sever, a za styling Marka by Marija Cvitanović.

„Suština je snimanje kampanje za Marka M koja prema izvornoj ideji postaje baza za modni spot „Pozitivizam“ u kojem Tonka nosi zavodljive negližeje i rublje prepoznatljivo za MarkaPounje vintage glamour stil, kojeg Tonka prepoznaje i nosi već gotovo dvije godine, a sada se može kupiti i online na Marka.hr. U njoj sam prepoznala zajedničku nit i sve ono što predstavlja i Marka.hr – klasičnu žensku ljepotu, profinjenu, ali modernu i buntovnu ženu, što prikazuje i sam spot, ali i definira moju kampanju i prepoznatljiv stil Marke.hr (Marija Cvitanović)

Glazbu i tekst potpisuje Aljoša Šerić, dok je uz njega za aranžman i produkciju zaslužan Srđan Sekulović Skansi. Urbani beat moderne pop produkcije ukomponiran sa sjajnom solo dionicom na saksofonu zaokružuje još jedno glazbeno ostvarenje kojim Tonka najavljuje svoj prvi samostalni album koji će izaći početkom 2018. godine u izdanju Dallas Recordsa i Mast Produkcije.

 

Comments

comments

Similar Stories

19 lip.

Ljetni Komadi

Donosimo trendi kupaće kostime i dodatke za plažu uz koje ljeto može biti itekako trendi!

Latest From Instagram

search
Elegant