PR

Inspired By

Harry Potter fanovi: sada možete kupiti set četkica i paletu HP boja!

26. veljače Autor: Antonija Andabak

Ljubiteljice make-up noviteta ponovno se imaju čemu veseliti! Stigao je Harry Potter visoko-profesionalni set četkica i predivna paleta sjenila!

Na tržištu su se pojavile, slobodno ćemo reći-magične make up četkice, te Wizardry i Witchcraft palete sjenila! Što više mogu tražiti ljubitelji Harry Pottera koji jedva čekaju brendirane proizvode koji se iz mjeseca u mjesec šire na raznovrsne segmente tržišta!

Wizard Wand Makeup Brushes, $55, Ulta

Wizardry and Witchcraft Eyeshadow Palette, $55, Ulta

Beauty meka objavila je da će u ponudi biti ne samo tematski inspirirani HP-proizvodi, nego i cijela kozmetička linija Storybook i to online. To znači da ćete moći, između ostalog,  kupiti set četkica inspirirane poznatom bajkom “Ljepotica i zvijer”.

What’s in a Name Rose Brushes, $55, Ulta

Četkice su vrhunske izrade koje jamče jednostavno rukovanje i preciznost za savršen rezultat. Što se palete tiče, boje su itekako poznate ljubiteljima filmskog i književnog serijala Harry Potter. Sve su visoko pigmentirane i postojane, a većina se boja lako može upotrijebiti za svakodnevni look, bilo da se pobornik nježnih tonova ili vamp izgleda.

Comments

comments

Similar Stories

22 ožu.

Ivica Skoko

Tjedan mode Bipa FASHION.HR se preselio na grandioznu pistu Zagrebačkog velesajma gdje je sinoć nastupio dizajner Ivica Skoko.
22 ožu.

Smijeh Dana

Glumice su u Ellen DeGeneres show došle promovirati svoj novi film, no ono što im je Ellen pripremila nisu očekivale, kao ni mi. Pogledajte-smijeh zag

Latest From Instagram

search
Elegant