PR

Inspired By

Harry Potter fanovi: sada možete kupiti set četkica i paletu HP boja!

26. veljače Autor: Antonija Andabak

Ljubiteljice make-up noviteta ponovno se imaju čemu veseliti! Stigao je Harry Potter visoko-profesionalni set četkica i predivna paleta sjenila!

Na tržištu su se pojavile, slobodno ćemo reći-magične make up četkice, te Wizardry i Witchcraft palete sjenila! Što više mogu tražiti ljubitelji Harry Pottera koji jedva čekaju brendirane proizvode koji se iz mjeseca u mjesec šire na raznovrsne segmente tržišta!

Wizard Wand Makeup Brushes, $55, Ulta

Wizardry and Witchcraft Eyeshadow Palette, $55, Ulta

Beauty meka objavila je da će u ponudi biti ne samo tematski inspirirani HP-proizvodi, nego i cijela kozmetička linija Storybook i to online. To znači da ćete moći, između ostalog,  kupiti set četkica inspirirane poznatom bajkom “Ljepotica i zvijer”.

What’s in a Name Rose Brushes, $55, Ulta

Četkice su vrhunske izrade koje jamče jednostavno rukovanje i preciznost za savršen rezultat. Što se palete tiče, boje su itekako poznate ljubiteljima filmskog i književnog serijala Harry Potter. Sve su visoko pigmentirane i postojane, a većina se boja lako može upotrijebiti za svakodnevni look, bilo da se pobornik nježnih tonova ili vamp izgleda.

Comments

comments

Similar Stories

21 ruj.

Code A-list

Muškarca koji utjelovljuje miris Code A-List krasi profinjena muževnost i snažna, magnetski privlačna osobnost.

Latest From Instagram

search
Elegant