PR

F*Kutak

Harry Styles kao tajni agent 007?

24. siječnja Autor: Viktoria Šafranić

Drage dame, što kažete na novog potencijalnog James Bonda?

Sve otkako je Daniel Craig najavio da će ovo biti njegova posljednja uloga u poznatoj filmskoj franšizi James Bond, cijeli svijet se pita tko bi ga mogao naslijediti u nastavku koji bi trebao izaći 2022. godine.

Mnogi su za glavnu ulogu predložili britanskog glumca, producenta i muzičara Idris Elbu, kako bi film konačno dobio pravo osvježenje. A neki su čak sugerirali da bi žena odlično utjelovila kultnog agenta.

Iako svi znakovi pokazuju da kreatori novog James Bonda nisu spremni na veliku promjenu kada je u pitanju spol ili rasa, čini nam se da ipak pucaju na nešto drugačije što bi se posebno moglo svidjeti pripadnicama nježnijeg spola. Novog tajnog agenta očito žele ‘pomladiti’, odnosno za novu ulogu postaviti mlađahno lice – i to ni manje ni više nego Harry Stylesa.

Poznati glazbenik već je glumio u filmu ‘Dunkirk’ i oduševio sve svojim glumačkim sposobnostima. Doslovno nitko nije mogao vjerovati da mu je ovo bila tek prva filmska uloga koliko je uvjerljivo glumio. A to može samo netko s iznimnim talentom.

Iako još uvijek sve visi u zraku, mnoge face u filmskoj industriji Harryju prognoziraju svijetlu budućnost. Mi se samo nadamo ako Harry i pristane na ovu ulogu, da neće zanemariti svoju glazbenu karijeru u kojoj nema konkurencije.

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant