Blizanci

14. lipnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 15.06.-21.06.

 

Zdravlje:

Idealan period za napraviti promjene u prehrani, osloboditi se ovisnosti. Odvojite vrijeme za opuštanje i aktivnosti koje će vam pomoći da zaboravite na brige.

Posao:

Pripadnici ovog znaka su najviše osjetili energiju Mladog Mjeseca, za mnoge je ovo prilika da pokrenu nove poslove ili ideje na kojima već dugo rade. U ovom periodu ćete brže dolaziti do informacija i napokon odrediti svoj smjer. Budite optimistični, strpljivi, izbjegavajte sebičnost i nametanje autoriteta, osluškujte svoju intuiciju.

Ljubav:

Mnogi Blizanci su iskoristili boravak Sunca u svom znaku pa su se zaljubili i najviše vremena provodili šaljući poruke i pričajući na mobitel. Napeti aspekt Venere i Urana sa Suncem u Blizancima zapalio je dodatne strasti, koje mogu biti i vrlo tajnovite prirode, u svakom slučaju budite oprezni, jer bi Uran u vašoj kući tajni mogao razotkriti neke stvari.

 

 

Life Coaching

06 Čet

Tjedni Horoskop

Dok će Blizanci ovih dana biti zaljubljeni preko ušiju, Jarce bi razmišljanje o prošlosti moglo spriječiti da uživaju u sadašnjim trenucima...
05 Uto

Blizanci

Uz Vodenjaka i Djevicu smatra se najinteligentnijim znakom Zodijaka, promjenljivog karaktera koji obožava promjene i inovacije.

Latest From Instagram

search
Elegant