Djevica

14. lipnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 15.06.-21.06.

 

Zdravlje:

Od srijede Venera ulazi u vašu dvanaestu kuću, ovo je idealan period za napraviti detoksikaciju ili započeti jednodnevni post. U svoj program unesite svakodnevne šetnje, meditaciju, plivanje ili vizualizaciju. Otpustite sve blokade i pronađite tako željeni mir.

Posao:

Polako se osjeća neharmonični aspekt vašeg vladara Merkura s Plutonom i kvadrat Merkura sa Saturnom. Trebat će vam dosta energije za sprovođenje promjena, jer pred vama je period velikih izazova. Savjet je da ipak malo pričekate prije nego donesete važne odluke. Izbjegavajte rizična investicijska ulaganja.

Ljubav:

Neke Djevice se nalaze pred početkom nove ljubavne veze, prilike dolaze sa svih strana, a s njima i neki problemi. Venera vam ne dozvoljava da svog partnera vidite u pravom svjetlu ili ga vi gledate kroz ružičaste naočale. Neke zauzete Djevice mogu imati aferu.

.

 

Life Coaching

06 Čet

Tjedni Horoskop

Dok će Blizanci ovih dana biti zaljubljeni preko ušiju, Jarce bi razmišljanje o prošlosti moglo spriječiti da uživaju u sadašnjim trenucima...
05 Uto

Blizanci

Uz Vodenjaka i Djevicu smatra se najinteligentnijim znakom Zodijaka, promjenljivog karaktera koji obožava promjene i inovacije.

Latest From Instagram

search
Elegant