Lav

14. lipnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 15.06.-21.06.

 

Zdravlje:

Mars iz vama opozitnog znaka Vodenjaka može biti izvor većeg stresa, nervoze i iscrpljenosti. Potrudite se da nađete ono što vas opušta i obnavlja energiju.

Posao:

Pred vama je dugoročan period kada ćete napraviti promjene u svom profesionalnom životu. Uran iz Bika utječe na vas pa ukoliko se osjećate ograničeni od strane šefova, pobunite se i napravite promjene koje vas čine sretnima. Pokušajte izbjegavati temperamentne ispade, već smireno objasnite kolegama svoje namjere.

Ljubav:

Sunce vladar vašeg znaka u vašoj zoni prijateljstva, period je kada ste okupirani s prijateljima i od njih dobivate ljubav. Bilo bi dobro da se potrudite i pokažete do koga vam je stalo. Vaša Venera sada radi za vas, Lavovi su posebno šarmantni, a Lavice će se sve više dotjerivati u želji da se svide što većem broju pripadnika suprotnog spola.

 

 

Life Coaching

06 Čet

Tjedni Horoskop

Dok će Blizanci ovih dana biti zaljubljeni preko ušiju, Jarce bi razmišljanje o prošlosti moglo spriječiti da uživaju u sadašnjim trenucima...
05 Uto

Blizanci

Uz Vodenjaka i Djevicu smatra se najinteligentnijim znakom Zodijaka, promjenljivog karaktera koji obožava promjene i inovacije.

Latest From Instagram

search
Elegant