Ovan

14. lipnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 15.06.-21.06.

 

Zdravlje:

Dosta solidno s puno energije, ali vodite računa da je trošite kvalitetno. Da bi kompenzirali potrošnju energije, vikend iskoristite da se naspavate.

Posao:

Kako je Uran izašao iz vašeg znaka i sada se nalazi u vašoj zoni novca, znači da ćete narednih godina svoj sustav vrijednosti promijeniti, vaš odnos prema materijalnim vrijednostima više nikada neće biti isti. Dobar period za rješavati se svega što vas opterećuje. Budite otvoreni za nove prilike, koje stoje pred vama.

Ljubav:

Fokus je više na odnosima s bliskom rodbinom, nego na partnerskim odnosima. Venera u vašoj zoni ljubavi u vama skladnom znaku Lava, postajete sve kreativniji i željni zabave, ali i promjena na polju ljubavi. Slobodnima se može svidjeti osoba koja ih privlači svojom originalnošću u koju se mogu zaljubiti na nekom putovanju.

 

Life Coaching

06 Čet

Tjedni Horoskop

Dok će Blizanci ovih dana biti zaljubljeni preko ušiju, Jarce bi razmišljanje o prošlosti moglo spriječiti da uživaju u sadašnjim trenucima...
05 Uto

Blizanci

Uz Vodenjaka i Djevicu smatra se najinteligentnijim znakom Zodijaka, promjenljivog karaktera koji obožava promjene i inovacije.

Latest From Instagram

search
Elegant