Ovan

26. rujna Autor: Engineer

Mjesečni horoskop od 01.10. – 31.10.

OVAN

Zdravlje:

Ovo je mjesec u kojem će mnogi pripadnici ovog horoskopskog znaka, zbog raznih pritisaka, osjećati iscrpljenost i umor koji bi se mogli jednim dijelom pripisati često promjenljivim vremenskim uvjetima. Uz dobru kuru vitamina ili uz minimalnu promjenu na prehrambenom planu bilo bi puno lakše. Osobe koje imaju problema s tlakom sigurno bi pravilnom ishranom i brigom smanjile tegobe koje su im vidljive. Vanjski izgled bit će nešto lošiji, zapušteniji nego je to za pripadnike ovog horoskopskog znaka uobičajeno, a za sve to krivit će svakoga osim sebe.

Posao :

Epizode neraspoloženja i gubitka entuzijazma, pesimizma pa čak i trenuci paranoje samo će pogoršavati stvari. Međutim, ako se dobro organizirate i ako uvidite da je ovo sve moguće spriječiti na vrijeme, moguće je da ćete obuzdati negativne misli i nećete dopustiti starim lošim navikama da vam upropaste listopad. Financijski ste (ne)stabilni, odnosno bez većih promjena.

Ljubav :

Po pitanju emocija i intimnih odnosa vidljivo je da ćete biti dosta zatvoreni, nezadovoljni, buntovni pa čak autodestruktivni. Nije to samo radi toga jer su vas neke osobe povrijedile, već ima i u vama mnogih grešaka. Zaboravljate da biste trebali biti puno vedriji i puno ljubazniji prema osobama kojima ste okruženi.

Savjet:

Iako nemate fantastičan utjecaj planeta niti podršku u stvaranju dobrih okolnosti, nemojte se sada opustiti i doprinijeti tome da sve krene nizbrdo. Trgnite se i napravite sebi čaroban listopad!

 

Life Coaching

Latest From Instagram

search
Elegant