Ovan

16. kolovoza Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 17.08.-23.08.

 

Zdravlje:

Pripazite što jedete, jer zbog nepovoljnih aspekata Urana iz kuće koja upravlja prehranom u napetom je aspektu s vašim vladarom Marsom što može utjecati na probavu i eventualne želučane probleme. Sada je zaista važno da svaki obrok jedete u miru bez stresa i nervoze, te da izbjegavate brzu hranu.

Posao:

Mars u znaku Jarca pojačava vaše ambicije, i pruža mogućnost za dobivanje kredita ili nagradni bonus za određeni posao. U ovom tjednu se više nalazite okrenuti obavezama koje niste završili, kao i ponudama koje već dugo očekujete. Novac se trenutno ne zadržava kod vas, ili previše trošite ili ste se zatrpali dugovima, malo pripazite.

Ljubav:

Venera koja vlada vašim partnerstvima donosi vam veću fokusiranost voljene osobe na vas, dok ste vi zbog Marsa vašeg vladara znaka u Jarcu pomalo hladni i kruti. Na neke Ovnove retrogradni Merkur u vašoj zoni ljubavi rasplamsao je vatru prema osobi iz prošlosti za koju ste još uvijek zainteresirani, ali vi nikako da se pokrenete

 

Life Coaching

07 Čet

Lav Analiza

Predstavlja volju, svijest o sebi, snagu, simbol sreće, novca, uspjeha, moći, zdravlja, životne energije, optimizma, suvereniteta i kreativnosti.

Latest From Instagram

search
Elegant