Rak

19. srpnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 20.07.-26.07.

 

Zdravlje:

Dobro bi vam došao odlazak na odmor i to na more. Konzumirajte što više hrane tipa lubenice, ananasa, krastavca, dok gazirana pića treba izbjegavati.

Posao:

Vrijeme kada razmišljate o svojim prioritetima, a zahvaljujući Veneri imate prednost u pregovorima. Sa Suncem u vašoj financijskoj kući poboljšat ćete financijsku situaciju. Venera će 22. srpnja napraviti trigon s Jupiterom te će vam se isplatiti ulazak u neki rizični poduhvat.

Ljubav:

Direktni Jupiter nalazi se u vašoj zoni zabave, godišnjih odmora i ljubavi, dakle opustite se i uživajte, jer nakon pomrčine Sunca koja se prošli tjedan desila u vašem znaku osjećate da vam je potreban odmor. Venera pozitivno utječe na vaš šarm kojim ćete zavoditi sve oko sebe. Otpustite sve što više ne želite u svom životu. Krajem idućeg tjedna Venera će napraviti harmonični aspekt s Plutonom iz vaše zone odnosa te vam sreća može pokucati na vrata.

 

Life Coaching

07 Čet

Lav Analiza

Predstavlja volju, svijest o sebi, snagu, simbol sreće, novca, uspjeha, moći, zdravlja, životne energije, optimizma, suvereniteta i kreativnosti.

Latest From Instagram

search
Elegant