Strijelac

14. lipnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 15.06.-21.06.

 

Zdravlje:

Jupiter vladar vašeg znaka u vašoj zoni izolacije je vaš anđeo čuvar koji vas usmjerava kako se stabilizirati. Ulaskom Urana u znak Bika mogli su se pojaviti problemi s hormonima i štitnjačom, vrijeme je da povedete računa o svom zdravlju, a u slučaju da se neke boljke stalno ponavljaju, obavezan je posjet liječniku. Boravak na suncu je potreban, ali nemojte pretjerivati, pijte dosta tekućine i mijenjajte loše navike.

Posao:

Na poslovnom planu možete imati neke neraščišćene odnose s kolegama. S Marsom u vašoj trećoj kući mentalno ste veoma aktivni i planirate nove dugoročne izazove.  Pojavljuje se prilika za poboljšanje zarade jer to je područje na koje ste momentalno najviše fokusirani.

Ljubav: 

Merkur i Sunce u vašoj zoni partnerstva daju pojačanu interakciju, dok Venera u vatrenom Lavu pojačava strasti. Ovo iskoristite na najbolji način jer ubrzo Merkur radi opoziciju s Marsom što može dovesti do nesuglasica i ljubomore s partnerom. Slobodni mogu ući u kratku i strastvenu vezu.

 

Life Coaching

06 Čet

Tjedni Horoskop

Dok će Blizanci ovih dana biti zaljubljeni preko ušiju, Jarce bi razmišljanje o prošlosti moglo spriječiti da uživaju u sadašnjim trenucima...
05 Uto

Blizanci

Uz Vodenjaka i Djevicu smatra se najinteligentnijim znakom Zodijaka, promjenljivog karaktera koji obožava promjene i inovacije.

Latest From Instagram

search
Elegant