Vodenjak

14. lipnja Autor: Engineer

Tjedni horoskop od 15.06.-21.06.

 

Zdravlje:

Mars u vašem znaku daje vam dodatnu energiju, ali će zbog opozicije s Venerom biti krivac za pojačanu nervozu, stres, visoki krvni tlak, alergije, želučane tegobe. Više spavajte i odmarajte, a iz prehrane izbacite masnu hranu.

Posao:

Puni ste raznih poslovnih ideja, vrlo kreativni. Sada je pravo vrijeme da se jednom zauvijek riješite svih poslova koji vas ne ispunjavaju te da krenete u potpuno novom pravcu. Fokus je na ostvarenju životnih ciljeva, iskoristite ovaj period i energiju jer ovo je vrijeme kada sudbina i okolnosti imaju veliki utjecaj, ali bez obzira vi i dalje imate mogućnost izbora.

Ljubav:

Ulazak Venere u vašu zonu partnerstva donosi dobru energiju u vezama i brakovima, zato se posvetite voljenima i uživajte, jer kada krajem mjeseca Mars iz vašeg znaka krene retrogradno, bit će oluje. Boravak Marsa u Vodenjaku će potrajati.

 

Life Coaching

06 Čet

Tjedni Horoskop

Dok će Blizanci ovih dana biti zaljubljeni preko ušiju, Jarce bi razmišljanje o prošlosti moglo spriječiti da uživaju u sadašnjim trenucima...
05 Uto

Blizanci

Uz Vodenjaka i Djevicu smatra se najinteligentnijim znakom Zodijaka, promjenljivog karaktera koji obožava promjene i inovacije.

Latest From Instagram

search
Elegant