ossam.co.uk

Premium

Hot Stone masaža, u čemu je trik?

2. studenoga Autor: Viktoria Šafranić

Uz sve dobrobiti koje pruža Hot Stone masaža, zasigurno nećete pogriješiti ako se naručite kod stručnog terapeuta Gjure

Još iz drevnih vremena, poznate su blagodati toplog kamenja koje se koristilo prvenstveno u liječenju bolesti. Za masažu kamenjem zaista možemo reći da predstavlja dodir s prirodom, pružajući ljepotu i duhovnost koja nam je često vrlo daleko. Hot stone masaza, osim što opušta tijelo tijekom tretmana, um i duša također postaju odmorni. Hot Stone masaza sadrži bazaltno kamenje vulkanskog podrijetla, crne ili tamnosive boje, koje se vrlo često pronalazi u vodi ili koritima rijeka.

gdje.hr

Kroz godine, priroda je učinila svoje i kamenje je poprimilo glatki zaobljen oblik, koji je izuzetno pogodan za masiranje. Prije masaže, ono se grije u vodi, najčešće je to električan grijač s termostatom kako bi se temperatura mogla kombinirati prema želji. U ovoj masaži se koriste i eterična ulja, koja upotpunjuju cjelokupan dojam.

Neke od prednosti masaže:

Rješava nas stresa, napetosti u mišićima, izbacuje štetne tvari iz organizma, smanjuje ukočenost u leđima, pomaže kod cirkulacije, te uspješno djeluje protiv nesanice i depresije.

U ove nadolazeće hladnije dane, zasigurno nećete pogriješiti ako se naručite na Hot Stone masažu. Moj terapeut Gjuro kroz godine osobno mi je pomogao u rješavanju loše cirkulacije, posebice jer sam jedna od onih osoba kojima je neprestano hladno, te kojima pokrivač, kao ni tople čarape nisu bili od nikakve pomoći. Sada se potpuno drugačije osjećam. Kroz razgovor i mnoštvo tretmana s Gjurom shvatila sam da je sve povezano s energijom koja se nalazi u nama i koju možemo potaknuti da djeluje za nas, a ne protiv nas! Jer znate kako se kaže, kako zračimo tako i privlačimo.

Vjerujte, od svih masaža, ovo je jedna koja vas neće samo opustiti, nego će vam zaista i pomoći da se psihički osjećate bolje i slobodnije. Stoga ne oklijevajte i naručite se još danas u salon za masažu Tonus Relaxo, u kojem će naići na ugodan ambijent, visoku profesionalnost i opuštajuću atmosferu.

 

Comments

comments

Similar Stories

17 ožu.

2CELLOS

U sklopu svjetske turneje, na kojoj je u njihovim nastupima uživalo pola kugle zemaljske, 2CELLOS su sinoć na koljena bacili i Split.
16 ožu.

Superga Tenisice

Možda najbolja vijest je ta da ove tenisice uskoro dolaze i u Hrvatsku, stoga 'stay tuned'!

Latest From Instagram

search
Elegant