Instagram @jennifer.aniston

Famous

Jennifer Aniston i Justin Theroux prekinuli!

16. veljače Autor: Viktoria Šafranić

Prema saznanjima, par je odlučio okončati vezu još prije nekoliko mjeseci...

The Associated Press izvještava o prekidu poznatog para, navodeći njihove izjave.

‘Odluka je bila obostrana i donesena s ljubavlju pred kraj prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par i krenuti svatko svojim putem, ali se veselimo nastavku našeg dragocjenog prijateljstva.

Naravno, mogli smo ovo učiniti privatno, no s obzirom da ‘tračerska’ industrija jedva čeka priliku za špekulacije, odlučili smo istinu prenijeti izravno. Što god da se drugo priča o nama ne dolazi direktno od nas, već je samo nečija fiktivna izmišljotina. Prije svega, odlučni smo zadržati duboko poštovanje i ljubav koju gajimo jedno prema drugome.’

U posljednje vrijeme par je bio često razdvojen što ima smisla s obzirom da su odlučili okončati vezu. Iako kažu da će zadržati to ‘dragocjeno prijateljstvo’, Justin nije prisustvovao proslavi 49.-og rođendana poznate glumice koja se održala prošlog vikenda.

S druge strane, Novu godinu su proveli zajedno, a ovog mjeseca Jennifer je zasjala i na naslovnici jednog poznatog časopisa pokazujući njihov skladan dom te izjavila: ‘Gledam svog muža, svoje pse i naš dom i nema drugog mjesta na kojem želim biti’. Huh, nama više ništa nije jasno?!

Aniston i Theroux bili su zajedno sedam godina, a njihov prvi susret dogodio se na filmu ‘Tropic Thunder’ iz 2008. godine. U braku su bili dvije i pol godine, a samo vjenčanje desilo se iznenadno.

Tko zna, sada kada su Jenn i Brad oboje slobodni, sve je moguće…

 

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant