Instagram/ @mthiessen

Inspired By

Klizalište duginih boja prava je zimska čarolija koju želimo doživjeti!

10. ožujka Autor: Antonija Andabak

Iako je zimi gotovo kraj, moramo priznati da su nas prizori bajkovitog klizališta ostavili bez daha!

U Kanadskom gradu gdje temperature padaju čak 30 stupnjeva ispod ništice, 2015.godine predstavnici gradske uprave u suradnji s dizajnerima, osmislili su koncept magičnog klizališta.

Mjesto radnje je Victoria Park IceWay, ili “Freezeway” u gradu Edmontonu, Alberta, a mještani i zainteresirani posjetitelji imali su priliku i ove godine zimske radosti provoditi na klizalištu koji izgledom podsjeća na pravu bajku.

Staza za klizalište proteže se na gotovo 2,7000 kvadratnih metara, pružajući posjetiteljima osjećaj prolaska kroz zemlju čudesa iz koje samo što se ne pojave bajkoviti likovi.

Ako ste ove godine propustili pokazati svoje klizačke vještine, vjerujemo da će vam pogled na fotografije zimskog parka dati ideju kamo otputovati sljedeće zime!

Date night. #victoriaparkiceway #iceway #yeg #exploreedmonton

A post shared by Wendy Hoglund (@wendyhoglund) on

Comments

comments

Similar Stories

22 ožu.

Smijeh Dana

Glumice su u Ellen DeGeneres show došle promovirati svoj novi film, no ono što im je Ellen pripremila nisu očekivale, kao ni mi. Pogledajte-smijeh zag
22 ožu.

Britney&Kenzo

Britney je posao modela osigurao legendarni outfit iz davne 2001. godine kada se pojavila u traperu od glave do pete s partnerom Justinom Timberlakeom

Latest From Instagram

search
Elegant