Instagram @kyliejenner

Famous

Kylie Jenner na svijet donijela djevojčicu!

5. veljače Autor: Viktoria Šafranić

Najmlađa članica obitelji Kardashian cijelu je trudnoću držala u tajnosti!

Kylie Jenner (20) i njezin dečko Travis Scott (25) postali su ponosni roditelji malene djevojčice koja je na svijet stigla 01. veljače. Objavom na društvenoj mreži Instagram, reality zvijezda sinoć je svojim obožavateljima u emotivnoj poruci obznanila sretnu vijest:

“Žao mi je što sam vas držala u mraku tijekom svih nagađanja. Znam da ste navikli sve dijeliti sa mnom tijekom svih mojih životnih putovanja, no trudnoća je jedina stvar koju jednostavno nisam htjela podijeliti s cijelim svijetom. Morala sam se pripremiti za ovu ulogu u najpozitivnijem, zdravom okruženju bez ikakvog stresa.

Znala sam da bi moja beba osjetila svaki stres i emociju tako da sam odlučila ići ovim putem za dobrobit ovog malenog života i naše sreće. Trudnoća je bila najljepše, osnažujuće životno iskustvo koje mi je promijenilo život i iskreno moram priznati da će mi zaista nedostajati. Zahvalna sam svojim prijateljima, a posebno svojoj obitelji što su mi pomogli ovaj poseban trenutak držati u tajnosti što je više moguće.

Moja prekrasna i zdrava djevojčica stigla je na svijet 1. veljače, a ja nisam mogla dočekati da podijelim ovaj blagoslov. Nikada do sada se nisam ovako osjećala, kao da ću se rasprsnuti od ljubavi i sreće. Hvala vam na razumijevanju.”, napisala je Kylie Jenner na svom profilu na Instagramu.

Ubrzo potom uslijedilo je mnoštvo pozitivnih poruka i dobrih želja od njezinih pratitelja, a i mi se pridružujemo čestitkama te smatramo da je ovo tzv. ‘skrivanje’ najzrelija odluka koju je mogla donijeti za sebe i svoje dijete.

 

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant