Instagram @kyliejenner

Famous

Kylie Jenner na svijet donijela djevojčicu!

5. veljače Autor: Viktoria Šafranić

Najmlađa članica obitelji Kardashian cijelu je trudnoću držala u tajnosti!

Kylie Jenner (20) i njezin dečko Travis Scott (25) postali su ponosni roditelji malene djevojčice koja je na svijet stigla 01. veljače. Objavom na društvenoj mreži Instagram, reality zvijezda sinoć je svojim obožavateljima u emotivnoj poruci obznanila sretnu vijest:

“Žao mi je što sam vas držala u mraku tijekom svih nagađanja. Znam da ste navikli sve dijeliti sa mnom tijekom svih mojih životnih putovanja, no trudnoća je jedina stvar koju jednostavno nisam htjela podijeliti s cijelim svijetom. Morala sam se pripremiti za ovu ulogu u najpozitivnijem, zdravom okruženju bez ikakvog stresa.

Znala sam da bi moja beba osjetila svaki stres i emociju tako da sam odlučila ići ovim putem za dobrobit ovog malenog života i naše sreće. Trudnoća je bila najljepše, osnažujuće životno iskustvo koje mi je promijenilo život i iskreno moram priznati da će mi zaista nedostajati. Zahvalna sam svojim prijateljima, a posebno svojoj obitelji što su mi pomogli ovaj poseban trenutak držati u tajnosti što je više moguće.

Moja prekrasna i zdrava djevojčica stigla je na svijet 1. veljače, a ja nisam mogla dočekati da podijelim ovaj blagoslov. Nikada do sada se nisam ovako osjećala, kao da ću se rasprsnuti od ljubavi i sreće. Hvala vam na razumijevanju.”, napisala je Kylie Jenner na svom profilu na Instagramu.

Ubrzo potom uslijedilo je mnoštvo pozitivnih poruka i dobrih želja od njezinih pratitelja, a i mi se pridružujemo čestitkama te smatramo da je ovo tzv. ‘skrivanje’ najzrelija odluka koju je mogla donijeti za sebe i svoje dijete.

 

Comments

comments

Similar Stories

22 ožu.

Ivica Skoko

Tjedan mode Bipa FASHION.HR se preselio na grandioznu pistu Zagrebačkog velesajma gdje je sinoć nastupio dizajner Ivica Skoko.
22 ožu.

Smijeh Dana

Glumice su u Ellen DeGeneres show došle promovirati svoj novi film, no ono što im je Ellen pripremila nisu očekivale, kao ni mi. Pogledajte-smijeh zag

Latest From Instagram

search
Elegant