Instagram/ @lana_jurcevic

F*Kutak

Lana Jurčević uživa s dečkom u dalekoj Australiji!

6. prosinca Autor: Tina Turuk

Zavirili smo na Instagram profil Lane Jurčević...

…i za oko nam je zapela prilično hot fotka koju je Lana danas objavila, a na slici su ona i njezin dečko u vrućem zagrljaju na pješčanoj plaži usred Australije!

View this post on Instagram

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Lana ima zakazana dva koncerta, jedan u Sydney-u, a drugi u Melbourne-u, a čini se kako joj dobre zabave (i društva!) definitivno ne manjka. Luksuzne fotografije iz aviona, video snimke na kojima se igra s klokanom, obilasci finih restorana… Ne zvuči loše, zar ne?

Uz sve to, u Australiji u prosincu počinje ljeto, tako da moramo priznati da smo malo ljubomorne i na njena ljetna izdanja s obzirom na to da mi većinu dana provodimo „zabundane“.

Tajanstvena Lana nikad nije voljela govoriti previše o svom ljubavnom životu, ali ovaj put svog relativno novog dečka više ne skriva. Radi se o Filipu Kratofilu – social media manageru, sudeći po Instagramu. Očito ih veže i ljubav prema putovanjima.

Ono što nam je upalo u oko su #wedding i „weddingday hashtag-ovi u komentarima ispod Lanine slike. Lana je nedavno pjevala na vjenčanju svoje prijateljice Petre, blogerice i influencerice koja živi u Australiji. Sigurni smo da će Lana vrijeme u Australiji iskoristiti za druženje s prijateljicom, ali čujemo li mi to i Lanina svadbena zvona?

U svakom slučaju, Lana izgleda sretnije nego ikad, tako da im mi želimo svu sreću!

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant