samsclub.com

F*Kutak

Ljeto 2018. u znaku je napuhanaca koji dolaze u mega izdanju!

12. ožujka Autor: Antonija Andabak

Napuhancima nije došao kraj, dapače-ovog ljeta zauzimaju više prostora nego ikada i garantiraju zabavu za cijelu obitelj!

Ako ste poput nas, najradije biste preskočili period proljeća, izvadili ljetne ručnike i kupaće kostime te se prepustili ljetnom guštanju na suncu.  Jedina stvar koja je bolja od sunca, mora ili bazena je kombinacija svega navedenog s urnebesno velikim napuhancem!

Dobre vijesti: gigantski napuhanac u obliku jednoroga doista postoji kako bi šest odraslih osoba u njemu bezbrižno plutalo morskim valovima ili se lijeno ljuljalo u bazenima.

Napuhanac svakako ne bi ispunjavao svoju svrhu opuštanja da nema držače za čaše i udobna sjedala, stoga nas već sada mami svojom upečatljivom pojavom koju možete posjedovati za 150 dolara. Iako cijena svojom brojkom nimalo ne zaostaje za veličinom proizvoda, ipak morate priznati da je to investicija u koju se isplati uložiti, osobito ako uzmete u obzir da je ovaj napuhanac veći i od nečijih bazena ili dnevnih boravaka!

Party Bird Island , $ 149.98

Comments

comments

Similar Stories

17 ožu.

2CELLOS

U sklopu svjetske turneje, na kojoj je u njihovim nastupima uživalo pola kugle zemaljske, 2CELLOS su sinoć na koljena bacili i Split.
16 ožu.

Superga Tenisice

Možda najbolja vijest je ta da ove tenisice uskoro dolaze i u Hrvatsku, stoga 'stay tuned'!

Latest From Instagram

search
Elegant