PR

Inspired By

MAC u zadnjim pripremama lansiranja Glitter pigmenta u nijansi jednoroga!

23. veljače Autor: Antonija Andabak

Ni kozmetička kuća MAC nije odoljela Unicorn maniji pošto je na LFW korišten njihov pigment za oči u boji jednoroga!

London Fashion Week  u punom je jeku, a osim modnih trednova, predstavlja i hvale vrijedne make-up novitete čijim se dolascima u trgovine iznimno veselimo! U backstageu, novi presijavajući MAC glitter pigment uočen je na stolu make-up artistice Claire Mulleady, a samo postojanje takvog proizvoda baca nas u Unicorn delirij.

Što se tiče korištenja pigmenta, makeup artistica je koristila isti u kombinaciji sa sjajilom te ga četkicom nanosila na cijeli kapak modela.

Na društvenoj mreži Instagram zasigurno ste primijetili mnoštvo fotografija provučenih kroz popularni filter KiraKira koji fotografiji daje toliko potreban sjajni glamour, upravo kakav ćemo uskoro imati prilike i sami koristiti putem ovog Unicorn pigmenta.

Prelijevajuće nijanse bijele, metalik roze i ostalih holografskih boja unutar jednog proizvoda, u trgovine stiže narednih mjeseci, a cijena Iridescent White pigmenta kretat će se oko 172 kn.

Comments

comments

Similar Stories

22 ožu.

Smijeh Dana

Glumice su u Ellen DeGeneres show došle promovirati svoj novi film, no ono što im je Ellen pripremila nisu očekivale, kao ni mi. Pogledajte-smijeh zag
22 ožu.

Britney&Kenzo

Britney je posao modela osigurao legendarni outfit iz davne 2001. godine kada se pojavila u traperu od glave do pete s partnerom Justinom Timberlakeom

Latest From Instagram

search
Elegant