PR

Premium

Nepobjeđena na testu hidratantnih krema – NIVEA Soft Crème!

17. siječnja Autor: PR

Ova hidratantna krema rame je uz rame s najskupljim brendovima!

Tema posljednje emisije BBC-jevog serijala “Istina o…” (“The Truth About…”), emitirana 10.siječnja ove godine, bila je testiranje hidratantnih krema. Emisija pod naslovom “Tajna dobrog izgleda” otkrila je kako NIVEA Soft krema optimalno hidratizira kožu u odnosu na daleko skuplje konkurentske proizvode na tržištu.

Ekipa BBC-a testirala je tri najprodavanije hidratantne kreme u Velikoj Britaniji, po jednu iz svakog cjenovnog razreda. Njihov je zaključak kako su sastojci – točnije ovlaživači – u formuli NIVEA kreme zaslužni za sjajne rezultate koji se postižu njenim korištenjem i pozitivnom učinku na stanje kože.

Doktorica May Shana’a, potpredsjednica NIVEA odjela za Istraživanje i razvoj, pojasnila je važnost sastava formule:

“Koža sadrži oko 64% vode, i ona joj je potrebna kako bi pravilno funkcionirala: kako bi ostala zdrava, kako bi se obnavljala i štitila tijelo od vanjskih utjecaja. Koža je ključna za ljudsko zdravlje. Izlaganjem djelovanju elemenata iz okoliša, hladnoći, toplini, vjetru, suncu i vremenu, koža počinje gubiti svoju prvotnu strukturu, gubi vodu te slabi i stari. Iz tog razloga, što više vlažnosti zadržavamo u koži, to će ona biti u bolje stanju. Hidratizirana koža uvijek izgleda zdravije od suhe.

Filozofija branda NIVEA sastoji se u osmišljavanju proizvoda najveće moguće učinkovitosti i najboljeg korisničkog iskustva. Pri osmišljavanju Nivea Soft kreme, dodali smo visoko učinkovitu razinu glicerina i ostalih sastojaka koji blagotvorno djeluju na kožu, poput Eucerita® (lanolinski alkohol). Glicerin je poznati hidratantni sastojak zbog svojih higroskopskih svojstava.

Kad se pridoda proizvodima za njegu kože, ovaj sastojak hidratizira kožu, održava razinu vlažnosti i smanjuje gubitak iste, osobito kad je riječ o suhoj koži. Lanolinski alkohol je sjajan emolijent i pomaže u održavanju razine vlažnosti kože.”

 

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant