New Balance

F*Kutak

New Balance pušta metallic tenisice u prodaju! Chekiraj datum!

2. veljače Autor: Antonija Andabak

Saznaj kojeg ćeš se točno datuma počastiti jednom od tri metallic verzije novih New Balance tenisica iz "Glitter Punk"kolekcije!

New Balance je opet u igri! Nakon što su lansirali preslatke Minnie Mouse tenisice za trčanje, ovaj nas popularni brend sportske odjeće i obuće opet tjera da razmišljamo kako si priuštiti nove, za recimo…teretanu. 10.veljače, New Balance spreman je lansirati 574 Glitter Punk box, točnije trio svjetlucavih tenisica za koje ćemo smišljati razne izgovore da ih nosimo 24/7.

Dostupne u crnoj, rose gold(!) i sivoj varijanti, ove kožne tenisice dizajnirane su po uzoru na klasični 574 model no ovog puta su smjelije s metallic odsjajem i glitter akcentom na peti i slovu “N”. Cijena je prihvatljivih $90 od kojih se isplati rastati se radi ovih krasotica!

 

 

Comments

comments

Similar Stories

22 ožu.

Smijeh Dana

Glumice su u Ellen DeGeneres show došle promovirati svoj novi film, no ono što im je Ellen pripremila nisu očekivale, kao ni mi. Pogledajte-smijeh zag
22 ožu.

Britney&Kenzo

Britney je posao modela osigurao legendarni outfit iz davne 2001. godine kada se pojavila u traperu od glave do pete s partnerom Justinom Timberlakeom

Latest From Instagram

search
Elegant