Hrvoje Golubić

Kul-Tour

Pjesmom Lay you down Nina Kraljić se potpuno ogolila publici

26. siječnja Autor: Viktoria Šafranić

Videospot je snimljen u zagrebačkoj Palači Dverce, a Nina u videu nosi haljine poznatog dizajnera Ivice Skoke!

Nakon u javnosti odlično primljene pjesme ‘Negdje’, Nina Kraljić je objavila pjesmu i spot za single – pjesmu ‘Lay you down’. Tekst za pjesmu je napisala prije 5 godina, točnije, dvije pjesme koje su se vrtile oko iste tematike spojila je u jednu.

Pjesma ‘Lay you down’, iako je na engleskom, Ninino je potpuno ogoljavanje prema publici u kantautorskom svjetlu, u pjesmu se dala potpuno i bez rezerve. Pjesma je usko vezana uz njen privatni život i intimna iskustva koja je prolazila u svojoj šestogodišnjoj vezi pa od tu proizlazi i emocija koja prožima cijelu pjesmu i spot.

Nina je spot za pjesmu Lay you down snimala u Palači Dverce koju je dobila na korištenje od Grada Zagreba, spot je bajkovit, a lokacija se savršeno uklopila u priču jer je predivan barokni interijer dodatno pojačao i dočarao samoću, nadanje i na kraju spoznaju da se određena veza bliži kraju. Prvotna ideja spota je bila samo svirati klavir i pjevati s obzirom da je tako pjesma i nastala, ali se nakraju razvila u kompletno pričanje priče kao mini film.

Videospot možete pogledati ovdje:

Za spot je zaslužni Eles films, točnije Zvonimir Murković i njegova djevojka Dora Borovička koji su na sebe preuzeli ulogu redatelja i scenarista, a Nina je stupila u kontakt preko svog fotografa Hrvoje Golubića. Sama njihova emocija pomogla je puno u stvaranju bajkovite priče oko spota. U savršen interijer spota odlično su se uklopile i bajkovite haljine Ivice Skoke koje pričaju priču za sebe.

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant