PR

Fashion

Nova globalna kampanja “Traper za sve”

9. veljače Autor: PR

U H&M-u ove sezone nosite traperice na svoj način; s novim stavom za omiljeniji odjevni materijal

Riječ je o traperu za sve, različitih boja i svježih silueta te o odjevnim kombinacijama s dvostrukim traperom. Nova globalna kampanja nas uvodi u raspoloženje koje naglašava raznolikost trapera ove sezone. Kampanju predstavljaju Suki Waterhouse, glavna glumica i model, zajedno s Anaïs Gallagher i Adonis Bosso, a u kojoj Suki pjevuši glazbenu temu kampanje.

Širok raspon traperica za žene, muškarce, mladež i djecu je od početka veljače dostupno u H&M trgovinama širom svijeta i na hm.com. Denim će biti na popustu do 50 posto.

“Traper je poput praznog platna pomoću kojeg svaki dan možemo izraziti svoje osjećaje. To je kao da imate ormar svog života i gdje postoji toliko puno različitih načina za traper kombinacije. Nadahnjuje nas sa svježim idejama za izražavanje našeg osobnog stila “, kaže Suki Waterhouse.

“Vjerujemo da je traper za svakoga. Ova sezona se sva vrti oko nošenja trapera na svoj način, sa svježim krojevima i bojama za sve. I, zaljubili smo se u dvostruki traper”, kaže Pernilla Wohlfahrt, voditeljica H&M projekata.

Za žene imamo toliko novih traper prijedloga ove sezone. Za potpuno novi zaokret razmislite o puder ružičastoj i žutoj boji traper jakne u kombinaciji s boyfriend trapericama koji odaju svjež izgled, dok popularna duga traper suknja s prišivenim detaljima na rubovima daje osjećaj sentimentalnosti.

Široke traperice dolaze s traper remenom, dok su plave traperice savršeno izblijedjele boje s poderanim detaljima. U isto vrijeme imamo plave traper jakne stilizirane pomoću zakrpa i prišivenim detaljima te bijele traper jakne ukrašene biserima.

Kod muškaraca je riječ o savršenim traper jaknama i trapericama, bez obzira jesu li u pitanju modeli s poderanim detaljima ili savršeno netaknuti traper modeli. Dok traper za tinejdžerice postaje razigran sa zakrpanim traper jaknama, haljinama sastavljenim od dvije polovice trapera različite boje i trapericama visokog struka.

U dječjoj kolekciji prevladavaju izblijedjeli traper modeli za potpuni traper izgled.

Comments

comments

Tagovi:

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant