PR

F*Kutak

O’š kolač – nova zaigrana slastičarnica poznate slastičarke Tee Mamut!

31. svibnja Autor: Viktoria Šafranić

Prva hrvatska slastičarka s diplomom prestižne kulinarske akademije u New Yorku, Tea Mamut otvara ovaj tjedan svoju slastičarnicu O'š kolač u Splitu

Slastičarnica O’š kolač se nalazi na adresi u Ćiril-Metodovoj 4 (iza samostana Gospe od Zdravlja), a gostima će biti otvorena od srijede, 31. svibnja. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote, od 08:00 do 22:00 sata.

U ponudi slastičarnice će biti home made torte i kolači koji su kombinacija dobro poznatih okusa iz djetinjstva i novih sastojaka iz kojih je proizišla moderna, o’š kolač slastica.

Naziv slastičarnice, kao i nazivi torti i kolača njeguju lokalni splitski izričaj pa su tako nastale: Štorija o’ palačinki s vanilijom ili lješnjakom, Zdravka, Torta o’sira, Šinjorina Malina, Šjor Limun, Buža, Pari krempita, Barba Čičak, Čikolata, Tonka, Čoko kuki, Kukiriki, Deboto zdravi kuki i Slatko o’mendula.

Za vizualni identitet i uređenje slastičarnice u vintage stilu s prevladavajućim pastelnim nijansama roze i zelene, koji asociraju na topli dom, zaslužna je Tea Mamut u suradnji s bračnim parom Zahra iz arhitektonskog studija Zarez i Remake Home&Living.

Slastičarnica se sastoji od ugostiteljskog dijela u kojemu se nalaze vitrina s kolačima i sjedaći stolovi za smještaj do deset osoba, proizvodnje koja se nalazi u stražnjem dijelu slastičarnice, te vanjskog dijela, gdje se, ispred ulaza, nalaze dvije klupe za sjedenje i konzumaciju slastica.

Otvaranjem vlastite slastičarnice, Tea je ostvarila svoju viziju i stvorila slatki kutak u kojemu će svoju ljubav i bogato iskustvo podijeliti s brojnim ljubiteljima slatkog.

 

Comments

comments

Similar Stories

26 tra.

Melem Ruža

Predstavljanje nije propustila ni Ljupka Gojić Mikić, ambasadorica brenda Melem koja je među prvima probala novitete.

Latest From Instagram

search
Elegant