PR

F*Kutak

Ova je mama ofarbala kosu svoje dvogodišnjakinje!

23. siječnja Autor: Antonija Andabak

Upoznajte Charity Grace i njenu preslatku kćer City. Evo zašto su mama i dvogodišnjakinja tako posebne...

Charity kao i mnoge mame obožavaju svoju djecu i njihovu neodoljivost dijele na društvenim mrežama, no video koji je objavila Charity u kojem farba kosu svoje kćeri City u pink boju, izazvao je lavinu komentara i gotovo 1,5 milijuna pogleda!

Pirsanje ušiju, nanošenje makeup-a, bojanje kose- iako su to sve rituali ljepote još uvijek u većoj mjeri namijenjeni ženskoj populaciji, komentatori na društvenim mrežama otvorili su debatu u kojoj su godini svi navedeni rituali prihvatljivi za djecu. Sudeći prema Charity…riječ je o dvije godine.

Charity je kosu svoje kćeri ofarbala u intenzivno crvenu jer kako kaže: “molila me dugo vremena”. Iako je korištena polutrajna boja za kosu koja je između ostalog, sigurna za djecu i ispire se kroz tri pranja, Charity je pitala svoje pratitelje:”Biste li ovo dozvolili vašem djetetu?”

Više od tri tisuće ljudi podijelilo je svoje mišljenje.

Neki su napisali da će dijete imati sve zahtjevnije prohtjeve, drugi da je premalena za takvo što i da nije svjesna što to znači. Jedna komentatorica je napisala:”Moja majka me natjerala da čekam do 18-te s bojanjem kose. Iz više razloga, tako savjetujem i vlastitu djecu. Dopuštajući im stvari namijenjene odraslima dobivate efekt da se osjećaju jednako poput odraslih i da mogu raditi što požele. Djeci moramo dozvoliti da budu djeca.”

Makeover….

Nešto oko čega ćemo se ipak svi složiti jest da je djevojčica preslatko dijete, ali pitanje koje ostaje visjeti u zraku je i dalje isto: Biste li vi tako maloj djeci dozvolili ovakav izlet u svijet odraslih?

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant