polly pocket

Inspired By

Polly Pocket se vraća! Ultimativna igračka 90-ih opet je na dohvat ruke!

13. veljače Autor: Antonija Andabak

Igračke 90-ih rijetko koga ostavljaju ravnodušnim, osobito kada se vraćaju na velika vrata poput popularnog Polly Pocket mini svijeta!

Prošlo je preko trideset godine od kada je originalna Polly Pocket igračka stigla u trgovine i baš kada smo razmišljali kolika je vrijednost naših mikro kompaktnih kućica, došli smo do neprocjenjive novosti: fenomen 90-ih se, kada su igračke u pitanju, vraća na velika vrata!

Ovako je to izgledalo nekada:

U nastojanju da novu generaciju i ljubitelje mini lutkica upozna s Polly Pocket svijetom, Mattel je odlučio kreirati potpuno novu liniju popularnog proizvoda. Iako smo sigurni da će djeca modernih vremena  biti oduševljena sićušnim Polly svijetom, ne možemo si pomoći i ne biti deset puta uzbuđeniji zbog mogućnosti skorašnjeg posjedovanja omiljene nam igračke 90-ih!

S više od deset milijuna prodanih proizvoda tijekom godina, kompaktna linija proizvoda dobila je zeleno svijetlo za nastavak oduševljavanja malih korisnika ali ovaj put s faktorom iznenađenja, gdje će likovi i njihova okolina dobiti novi izgled i priču. Ova serija prati Polly i njezine prijatelje u velikim avanturama u smanjenom svijetu.

Nova linija proizvoda izlazi početkom ljeta 2018.

 

Comments

comments

Similar Stories

26 tra.

Melem Ruža

Predstavljanje nije propustila ni Ljupka Gojić Mikić, ambasadorica brenda Melem koja je među prvima probala novitete.

Latest From Instagram

search
Elegant