PR

ZeGe News

Proslavite Valentinovo uz kralja sevdaha!

7. veljače Autor: PR

Bliži se Valentinovo i koncert Halida Bešlića u zagrebačkoj Areni - 14.2.2018.

Prošle su čak četiri preduge godine otkako je Halid Bešlić zapjevao u Areni Zagreb, a upravo ovog Valentinova očekuje vas spektakularni nastup, čarobni doživljaj te koncert prepun emocija. Nemojte reći da vas nismo upozorili! Dvorana se popunjava velikom brzinom pa su tako tribine gotovo rasprodane, a za parter je ostalo još ulaznica.

Stoga ne čekajte posljednji trenutak, nego osigurajte svoje ulaznice na vrijeme kako biste mogli uživati u Valentinovu uz kralja sevdaha. Ako još uvijek niste sigurni kako provesti večer zaljubljenih, Halid Bešlić to sigurno zna. Provjereni recept za odličnu zabavu i najljepši provod u gradu. Ovo Valentinovo,

Halid vas poziva na svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni gdje će svi zaljubljeni imati priliku čuti neke od njegovih najljepših pjesama kao što su „Prvi poljubac“, „U meni jesen je“, „Miljacka“, „Malo je malo dana“, „Lavanda“ i mnoge druge.

Poznato je kako je na Halidovim koncertima uvijek prisutna izvrsna produkcija, predivan glazbeno-scenski nastup, kao i odličan spoj s publikom baš na najromantičniji dan u godini.

Svoje ulaznice kupite preko Ticketshop.hr

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant