Šapar anđela

Premium

Šapat anđela zaslužan za početak jedne lijepe modne priče!

14. ožujka Autor: Viktoria Šafranić

Inspirativna priča koja će nas natjerati da se zamislimo…

Svatko od nas ima svog anđela čuvara, no mnogi u to ne vjerujemo dok nas život ne odvede u suprotnom smjeru od svih naših planova. U tom trenutku, kada na ništa više ne možemo računati, tjera nas da ne gubimo nadu te da se pouzdamo u nešto iznad nas, puno veće od svega što možemo zamisliti.

Ovo je priča o borbi i pobjedi teške bolesti tijekom koje je nastao predivan brend pod nazivom ‘Šapat anđela’.

Šapat Anđela

Vlasnica brenda Ivana Matučec oduvijek je vjerovala da svi imamo svojeg anđela čuvara, a možda čak i više njih. Prije otprilike dvije godine, dok je prolazila kroz period liječenja od teške bolesti, često su joj bili u mislima i osjećala je da joj samo oni mogu pomoći. Kroz predanu vjeru, osjetila je njihovu podršku te na putu do iscjeljenja spoznala da bi trebala raditi nešto s rukama, no ni sama nije znala što.

Šapat Anđela

Vrlo brzo, prikupila je potreban pribor i krenula u avanturu izrade nakita. Glavna misao i vodilja bili su joj upravo anđeli. Prisjećajući se prvih uradaka, otkrila nam je da su stilizirani anđeli od žice bili pomalo neobičnog oblika. Iako to nije očekivala, ljubiteljima anđeoskih đinđi to se jako svidjelo jer kada se nešto radi srcem, to onda mora biti posebno.

Šapat Anđela

U početku je izrađivala naušnice i privjeske za lančiće, a kasnije je mašta u kombinaciji s kreativnošću dovela do predivnih unikatnih narukvica, ogrlica, prstena i privjesaka za ključeve.

No ni tu nije stala. Osluškujući šapat anđela ova kreativka shvatila je da još nešto nedostaje te je krenula u oslikavanje šalica s anđelima i porukama koje slave život i radost.

Šapat Anđela

Njezini vjerni kupci se već toliko pouzdaju u njezin rad da prihvaćaju sve njezine sugestije, no naravno ona se uvijek trudi osluškivati njihove želje te ih na kraju uvijek pozitivno iznenadi. Drugim riječima, krajnji rezultat je uvijek još bolji od očekivanog.
U skorijem planu je i energizirani nakit od kristala ukrašen anđelima.

Šapat Anđela

Ova pozitivna priča i jedinstveni ručni radovi naveli su nas da izvučemo čarobnu pouku. Iako nas život ponekad baci na koljena, uvijek postoji tračak nade za bolje sutra. Ako dovoljno vjerujemo, nema toga što ne možemo pobijediti, koliko god se nama to činilo nemogućim.Čak i kada nam se sva vrata zatvore, uvijek postoji osvijetljeni prozorčić koji samo čeka da provirimo…

Šapat Anđela

Ako je i vas ova priča jednako dirnula, posjetite Facebook stranicu brenda Šapat anđela gdje ćete pronaći još više vizuala ovog personaliziranog anđeoskog nakita.

 

#anđeoska IGRA DARIVANJA 

U suradnji sa Šapat anđela, jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnom ogrlicom i oslikanom šalicom koje krase anđeli. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatne ogrlicom i oslikane šalice brenda ‘Šapat anđela’ je Iva Pivac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Similar Stories

14 pro.

DeLight Kampanja

Poznati domaći brend pokazao kako isti odjevni komad mogu nositi različite generacije žena

Latest From Instagram

search
Elegant