PR

Life Coaching

Saznaj što horoskopski znak govori o tebi!

30. listopada Autor: Viktoria Šafranić

Tumačenje osobina prema horoskopskim znakovima!

OVAN (Aries) 21.03. do 20.04.

Prvi zodijački znak koji nam predstavlja čovjekov ego i razmišljanje. Pripadnici ovog horoskopskog znaka po prirodi su rođeni vođe i pokretači mnogih stvari. Oni su sami sebi često dovoljni i stavljaju sebe ispred svega. Izrazito su jaki borci koje treba uvijek imati na svojoj strani. Vladajući planet Mars.

BIK (Taurus) 21.04.do 20.05.

Zemljani zrak sklon skupljanju materijalnih dobara, obožava solidan životni status, voli se osjećati zbrinuto i sigurno te iznimno cijeni obiteljski odnos. Također je vrlo osjetljiv i senzualan, ali tvrdoglavost koju nosi često mu je velika zapreka. Vladajući planet Venera.

BLIZANCI ( Gemini) 21.05. do 21.06.

Pripadnici ovog znaka često su simpatični, otvoreni, komunikativni, no osobe su i vrlo proturječnih raspoloženja i osobnih karakteristika. Negativno je što kod njih uvijek možete naići na različita raspoloženja i opredjeljenja te na osobitu sposobnost da žive i rade na nekoliko fronti.

RAK (Cancer) 22.06. do 22.07.

Tako poželjan znak zbog svojih osobina dobrog domaćina, zaštitnika, romantičnosti. Njegova odanost često može biti čvrsta poput omče oko vrata jer sam nikada ne uviđa svoje mane. Često je dobar dok je njemu dobro, a pođe li što po zlu, netragom nestaje.

LAV (Leo) 23.07. do 23.08.

U zodijaku je ovaj znak najzabavniji i gotovo najopušteniji. Njegove su težnje biti u središtu događanja kako bi mogao pokazati svoje veliko i dobro srce. Emocionalni odnosi Lavu su vrlo bitni i izgubljen je ako nema dobrih ljubavnih događanja.

DJEVICA (Virgo) 24.8. do 22.09.

Znak perfekcionizma, istraživanja, analiziranja, Djevica je često vrlo štedljiva i sklona kritiziranju, koje sama nije u stanju prihvatiti. U svojoj dubini ima velike količine razumijevanja i dobrote, no ne zna ih uvijek pokazati na pravi način.

VAGA (Libra) 23.09.do 22.10.

Znak koji je obilježen vezama, partnerstvom, ispunjen je često osjećajem neodlučnosti i velikih dilema. Vaga teži životu u kojem su vanjska i unutarnja ljepota usklađene, no teško je to njoj sve ostvariti jer je ovisna o tuđem mišljenju. Vladajući planet Venera.

ŠKORPION (Scorpio) 23.10. do 21.11.

Vrlo poseban znak ispunjen svojevrsnim misticizmom jer je okupiran svime što je duboko ispod površine. Vrlo je strastven i odlučan zna pomoći kako drugima tako i sebi, i obdaren je samoiscjeliteljskim sposobnostima.

STRIJELAC (Sagittarius) 22.11.do 20.12.

Ovaj se zodijački znak može pronaći među istraživačima, filozofima i mudracima, jer ga na to tjeraju porivi traganja za dubljim istinama. Sklon je preuveličavanju događaja.

VODENJAK (Aquarius) 20.01.do 18.02.

Znak koji potiče zajedništvo i guši svaku individualnost. Gotovo utopistički njeguje ideje o sveopćem miru i sjedinjenju u zajednički sretniji kozmos. Prijateljstvo mu je temelj životnih odluka no vrlo često sve upropasti upravo zbog nedostatka realnog analiziranja pojedinih situacija.

JARAC (Capricorn) 21.12.do 19.1.

Ovaj znak slika je i prilika pouzdanosti, realizma praktičnosti i izdržljivosti. Kao rijetko koji zodijački znak životne udarce prihvaća čvrsto i ponosno, i nanovo kreće u borbu. Iako po prirodi zna biti sklon pesimizmu, to ga ne sputava u stvaranju.

RIBE (Pisces) 19.02.do 20.03.

Ovaj znak je najsenzibilniji od svih znakova, a posebno je potaknut sklonošću raznim iracionalnim sanjarenjima o životu. Voli svoje navike i često im se prepušta pa i pod cijenu svoje egzistencije.

 

(Iz Priručnika Mea Vita, M. Panić)

 

Comments

comments

Similar Stories

Latest From Instagram

search
Elegant